Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

interesantno je da je brašanac u betisu odmah pa standardan u prvom timu, dok katai u alavesu nije bio ni na klupi.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

interesantno vrlo

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Posted

interesantno je da je brašanac u betisu odmah pa standardan u prvom timu, dok katai u alavesu nije bio ni na klupi.

Posted

Meni je interesantnije da ste Brasancu zelili da vidite ledja, a najbolji vam je igrac u ekipi.

Posted

Meni je interesantnije da ste Brasancu zelili da vidite ledja, a najbolji vam je igrac u ekipi.

pa normalno je da nas osrednji vredi vise od vaseg najboljeg

Posted (edited)

Edited by katamaran
Posted

sa kruševljanima u kupu

Posted

Sto se tice Mileta i sam covek je milion puta rekao da je celo njegovo selo bilo Srpsko i da su svi navijali za Zvezdu. A prica da Dragan Dzajix nije znao ko je stoper koji je osvojio Kup Sampiona par godina i to dao gol iz penala je verovatna isto kao da je Stanija nevina.

Belodedic je to izjavio

"Posle toga sam otišao da gledam Zvezdu i zakucao na vrata sportskog direktora (Dragana Džajića). Morao sam šest puta da mu objašnjavam ko sam i odakle dolazim", dodao je Belodedić. 
Posted

Ili Mile laze ili je Dzajka glup kao tri lose nacrtana kurca

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Posle one Dzajiceve izjave o placanju UEFA od pre par godina nemam visoko misljenje o njegovoj inteligenciji.

Posted

Belodedic je to izjavio

nisu mu verovali da je to on

Posted

Jako :D

Posted (edited)

Nahvalio Gustav Poyet, našeg ex zamenika.

Koliko je na želju i promenu sredine a koliko na kvalitet videćemo uskoro.

Zaslužio je da ide još pre dve godine.

Tutaa na mozzartsport ispljuvakis jednog Tomica, realno ne zameram mu ništa, mogao je još, koliko štete od njega još se oporavljamo.

Edited by Azdaja
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...