Lazy Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Uvek moze treci menadzer da zavrsi transfer. Ne znam ni ko je menadzer Kataija pa ga je prodao Stojadin. Svakako nije ni bitno ko su menadzeri. Poenta je da je slabo Ivica zasluzio hejlovanje ovim prodajama. ljudski je priznati grešku :D
Nebojsa Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 prizivanje tola je novo dno Sent from my iPad using Tapatalk Izvini molim te sto prizivamo manje zlo ... mali bump - navodno se i vucela ukljucuje u trku umesto cureta taman kad covek pomisli da gore ne moze, eto iznenadjenja...
Kreator Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Radović, "veliki partizanovac" : Како су у Партизану реаговали када су чули да желите да се вратите у Легију? - Рекли су ми да не идем. Одлука је била тешка. Сваки дан је доносио нешто ново. Тренер Марко Николић са којим сам сарађивао у Олимпији рекао ми је: “Желим да останеш, али уради како мислиш да је најбоље. Поштујем твоју одлуку.” Ипак, био сам одлучан да идем. Послушао сам срце, вратио сам се јер сам тако хтео. Повратак се одужио јер се навијачи нису слагали са тиме? - Гробари воле клуб. Било им је чудно да неко ко је тек дошао напушта клуб. Чини ми се да нико није очекивао мој повратак у Легију. Успут ме коштао много живаца. На срећу све се добро завршило.
katamaran Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 mali bump - navodno se i vucela ukljucuje u trku umesto cureta taman kad covek pomisli da gore ne moze, eto iznenadjenja... Ne da se ukljucuje u trku nego... Promene. Milorad Vučelić menja Ivana Ćurkovića na mestu kandidatata za predsednika Partizana. Nenad Bjeković i opozicija možda odustanu od izbora. http://mondo.rs/a935766/Sport/Fudbal/Vucelic-predsednik-FK-Partizan.html usrecicete se sa ovima
Kreator Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Jedina stvar koju predsednik vlade radi bez greske je projekat unistavanja fk partizan. Ogavna dripcina prokleta.
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Jedina stvar koju predsednik vlade radi bez greske je projekat unistavanja fk partizan. Ogavna dripcina prokleta. Izagnavši me opet oni su oko mene oči su svoje uprli da me obore na zemlju
levi Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 by the way, slučaj sa mog avatara je rešen: ćelavi je kažnjen sa 200.000 dinara. A što držiš slučaj na vataru uopšte?
theanswer Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 A što držiš slučaj na vataru uopšte? Rekli mu ovi iz Niša da stavi
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Jedina stvar koju predsednik vlade radi bez greske je projekat unistavanja fk partizan. Ogavna dripcina prokleta. A sve je moglo biti drugacije.
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 A sve je moglo biti drugacije. nije:( nije taj pobegao od šipke
Kreator Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 (edited) A što držiš slučaj na vataru uopšte? zato sto je lepa fotografija. bunt protiv nepravde. A sve je moglo biti drugacije. sta je moglo biti drugacije? da vucelic, vazura and others nisu clanovi sns-a, pa da im vucic nije pruzio fk partizan kao zvecku da se igraju? da, moglo je biti, da nam premijer nije bivsi huligan sa sipke koji sada ostvaruje svoje snove.. Edited September 3, 2016 by BlackGeorge
levi Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 zato sto je lepa fotografija. bunt protiv nepravde. Sudijino dupe, ćelavkova glava, incident. Ako je tebi lepa
Kreator Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Sudijino dupe, ćelavkova glava, incident. Ako je tebi lepa ja vidim sudijina ledja u majici crvene boje... ok.
Recommended Posts