Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Katai u januaru moze da potpise bez obetecenja tako da je sada manje vise daj sta das. Bolje i 3 miliona nego kao Darko Lazovic.  A da je malo, malo je.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kataijeva vrednost u ovom momentu jeste tu nekih 3 miliona iz različitih razloga, koji su navedeni. A on jeste klasa, koju Zvezda ne može da nadoknadi.

Posted (edited)

Danas mediji najavljuju ekipu bez Ibanjeza, Vieire, Moucea, Cvetkovica, LeTaleka,a sa Sikimicem, Plavsicem, Petkovicem i mozda cak i Risticem i Ruizom.

Mozemo imati ukupno 6 stranaca(igraca koji nemaju nase drzavljanstvo). tako da tim protiv Valete i tako ne bi igrao.

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830

Edited by Milosh76
Posted

Budalastina, ovom timu je neophodno uigravanje, jedna eventualno dve promene bi bile podnosljive(u utakmicama protiv napretka i ludogoreca)

Posted

Spisak licenciranih za SuperLigu: http://www.superliga.rs/klubovi/crvena-zvezda/igracki-kadar

Nema: Mitchella, Miloševića, Andrije Lukovića, Babunskog, Avramovskog, Gavrića, Jovovića, Orlandića, Ilića...

Ne znam pravila prijavljivanja, verovatno ćemo biti u mogućnosti da naknadno prepravljamo spisak.

Posted

Kao sto pgb kaze, ne treba previse tumbati tim.

Napredak treba napasti sa timom kakav misli i u Razgrad.

Najveca mana tima je neuigranost.

Posted

Spisak licenciranih za SuperLigu: http://www.superliga.rs/klubovi/crvena-zvezda/igracki-kadar

Nema: Mitchella, Miloševića, Andrije Lukovića, Babunskog, Avramovskog, Gavrića, Jovovića, Orlandića, Ilića...

Ne znam pravila prijavljivanja, verovatno ćemo biti u mogućnosti da naknadno prepravljamo spisak.

za prvih pet sa pocetka spiska mi je iznenadjenje stovih nema. Na gavrincu sam zaboravio. Koliko mi uopste imamo igraca? rekao bih preko 30
Posted

Sa igračima iz omladinske škole, preko 40.

Posted (edited)

Konacan spisak je do 1.9. dotle cemo i prodavati i kupovati igrace

Ipak ce dosta promesati ekipu

Kahriman - Petkovic, Fibel, Lukovic, Ristic - Le Talek, Poletanovic, Ruiz, Plavsic, Srnic - Sikimic.

Klupa: Supic, Rendulic, Cvetkovic, Andjelkovic, Babunski, Mouce, Vieira.

Edited by Milosh76
Posted

Pa znači Babunski je ipak licenciran?

Posted

Konacan spisak je do 1.9. dotle cemo i prodavati i kupovati igrace

Ipak ce dosta promesati ekipu

Kahriman - Petkovic, Fibel, Lukovic, Ristic - Le Talek, Poletanovic, Ruiz, Plavsic, Srnic - Sikimic.

Klupa: Supic, Rendulic, Cvetkovic, Andjelkovic, Babunski, Mouce, Vieira.

Kako sad Babunski kad na Posrbičinom spisku nije licenciran?

Posted

Pitanje za sajt Superlige.

Mene su ipak iznenadili Anđelkovićem. Umesto da bude Milošević na klupi, Anđelković je dobio prednost.

Posted

Trenutno na zapadu ima vise ljudi nego na severu. Dosta ljudi sa malom decom

Posted

Ovo bi lako moglo da ode u x, ova ekipa  ne deluje potentno osim ako Ruiz nije baš neka zverčina.

Posted

Na zapadu i istoku mozda po 500-600 ljudi, na severu 1000. Trebala je neka akcija sa dzabe kartama uz Valetu da ide

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...