Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2016/17

Featured Replies

Nekako mi ne izgleda mnogo sigurno da je Terzic taj covek sa losim recima.

• Replies 6.2k
  • Views 424.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

To doterivanje stadiona ce da ide iz budzeta poreskih obveznika.  A sve ce se zavrsiti pre nego je i pocelo cim se prva baklja upali na prvoj utakmici kvalifikacija.  

Чекај овде код нас је другачије?

I kod mene takođe!

Ovde kod nas (u SAD) drzava/grad gradi stadione i dvorane za profesionalne klubove kada zeli da ih privoli da ostanu jer im donose profit i biznis.  Medjutim ovde kod nas (u SAD) Narodni muzej radi, isto tako i Nacionalna galerija, NSF i NIH ozbiljno finansiraju nauku i zdravstvo, NASA ulaze u svemirska istrazivanja itd.  U Srbiji nista nije tako, niti klubovi donose profit i biznis za drzavu, niti drzava ima para da finansira institucije koje su od vitalne vaznosti za obrazovanje, zdravlje i kulturu nacije.  Da li si skoro bio u Narodnom pozoristu u Bgd?  Ja sam bio u aprilu i samo sto se nisam zaplakao koliko je to jadno, bedno i zapusteno.  Jedna od najstarijih i najznacajnijih kulturnih institucija u Srbiji izgleda bednije nego pozoriste u nekom ceskom provincijskom mestu.  I sada pored sve te bede i propadanja drzava treba da finansira sminkanje Zvezdinog stadiona. 

Ovde kod nas (u SAD) drzava/grad gradi stadione i dvorane za profesionalne klubove kada zeli da ih privoli da ostanu jer im donose profit i biznis.  Medjutim ovde kod nas (u SAD) Narodni muzej radi, isto tako i Nacionalna galerija, NSF i NIH ozbiljno finansiraju nauku i zdravstvo, NASA ulaze u svemirska istrazivanja itd.  U Srbiji nista nije tako, niti klubovi donose profit i biznis za drzavu, niti drzava ima para da finansira institucije koje su od vitalne vaznosti za obrazovanje, zdravlje i kulturu nacije.  Da li si skoro bio u Narodnom pozoristu u Bgd?  Ja sam bio u aprilu i samo sto se nisam zaplakao koliko je to jadno, bedno i zapusteno.  Jedna od najstarijih i najznacajnijih kulturnih institucija u Srbiji izgleda bednije nego pozoriste u nekom ceskom provincijskom mestu.  I sada pored sve te bede i propadanja drzava treba da finansira sminkanje Zvezdinog stadiona. 

принципијелно нема разлике. Можеш то да рационализујеш али Рамс, ови у Бруклину, и ини то је све наш новац....

Izgleda da smo dogovorili 2 stranca, Ruiza i Kangu...

a sta je sa andjelom  smrti golova?

dokazani insajder: taj je neka opcija c i to tek ako/kad ode Vieira

stampani ruznal pise da je andjeo™ najizgledniji od svih stranaca, dokazani™ javljaju za neke druge igrace... ko ce ga znati

Iskreno vise verujem pojedinim insajderima nego medijima. Jedno vreme je Mozzart (Darjan) bas pogadjao al u poslednje vreme lupaju sve u 16.

Damiao :lol:

Prije 2 godine Tottenham, Napoli, cak i Real, sad Zvezda. Na stranu sto mi se cini da je taj hajp bio debelo pretjeran nema sanse da mozemo njega da platimo.

a sport kaze da je najblizi pablo mouche  :D

dakle, sta imamo u ovom trenutku, ruznal - andjeo, sport - mouche, insajderi - kanga, ruiz

http://sport.rs/48424-otpali-muriljo-bisesvar/

Izgleda da se pojavio ekstra golgeter, koji se čuva u tajnosti do okončanja pregovora, a kao dan za objavu se očekuje utorak

Damiao ante portas  :fantom:

Nemamo para za Bisesvara al ovaj dolazi da ispuni decacki san.

Edited by katamaran

a sport kaze da je najblizi pablo mouche :D

dakle, sta imamo u ovom trenutku, ruznal - andjeo, sport - mouche, insajderi - kanga, ruiz

Stvarni život-Sikima i Orlando.

Iskreno vise verujem pojedinim insajderima nego medijima. Jedno vreme je Mozzart (Darjan) bas pogadjao al u poslednje vreme lupaju sve u 16.

ma sta je Darjan pogadjao, kazu mu par imena pa ako prodje proslo je

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.