Malvo Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nekako mi ne izgleda mnogo sigurno da je Terzic taj covek sa losim recima.
porucnik vasic Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 To doterivanje stadiona ce da ide iz budzeta poreskih obveznika. A sve ce se zavrsiti pre nego je i pocelo cim se prva baklja upali na prvoj utakmici kvalifikacija. Чекај овде код нас је другачије?
Dimitrije Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Ovde kod nas (u SAD) drzava/grad gradi stadione i dvorane za profesionalne klubove kada zeli da ih privoli da ostanu jer im donose profit i biznis. Medjutim ovde kod nas (u SAD) Narodni muzej radi, isto tako i Nacionalna galerija, NSF i NIH ozbiljno finansiraju nauku i zdravstvo, NASA ulaze u svemirska istrazivanja itd. U Srbiji nista nije tako, niti klubovi donose profit i biznis za drzavu, niti drzava ima para da finansira institucije koje su od vitalne vaznosti za obrazovanje, zdravlje i kulturu nacije. Da li si skoro bio u Narodnom pozoristu u Bgd? Ja sam bio u aprilu i samo sto se nisam zaplakao koliko je to jadno, bedno i zapusteno. Jedna od najstarijih i najznacajnijih kulturnih institucija u Srbiji izgleda bednije nego pozoriste u nekom ceskom provincijskom mestu. I sada pored sve te bede i propadanja drzava treba da finansira sminkanje Zvezdinog stadiona.
porucnik vasic Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Ovde kod nas (u SAD) drzava/grad gradi stadione i dvorane za profesionalne klubove kada zeli da ih privoli da ostanu jer im donose profit i biznis. Medjutim ovde kod nas (u SAD) Narodni muzej radi, isto tako i Nacionalna galerija, NSF i NIH ozbiljno finansiraju nauku i zdravstvo, NASA ulaze u svemirska istrazivanja itd. U Srbiji nista nije tako, niti klubovi donose profit i biznis za drzavu, niti drzava ima para da finansira institucije koje su od vitalne vaznosti za obrazovanje, zdravlje i kulturu nacije. Da li si skoro bio u Narodnom pozoristu u Bgd? Ja sam bio u aprilu i samo sto se nisam zaplakao koliko je to jadno, bedno i zapusteno. Jedna od najstarijih i najznacajnijih kulturnih institucija u Srbiji izgleda bednije nego pozoriste u nekom ceskom provincijskom mestu. I sada pored sve te bede i propadanja drzava treba da finansira sminkanje Zvezdinog stadiona. принципијелно нема разлике. Можеш то да рационализујеш али Рамс, ови у Бруклину, и ини то је све наш новац....
katamaran Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 I Zurnal je saznao ko je mitska zver http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/35662/leandro-damijao-krupan-zalogaj-za-zvezdinu-kasu Navodno smo Stosicu rekli da nam nadje nekog a on covek potrazio u reprezentaciji Brazila. Ja sasvim zadovoljan i sa Kangom i Ruizom ako su stvarno zavrseni.
Nikodije Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Izgleda da smo dogovorili 2 stranca, Ruiza i Kangu... a sta je sa andjelom smrti golova?
katamaran Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 dokazani insajder: taj je neka opcija c i to tek ako/kad ode Vieira
Nikodije Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 stampani ruznal pise da je andjeo najizgledniji od svih stranaca, dokazani javljaju za neke druge igrace... ko ce ga znati
katamaran Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Iskreno vise verujem pojedinim insajderima nego medijima. Jedno vreme je Mozzart (Darjan) bas pogadjao al u poslednje vreme lupaju sve u 16.
gervasius twinkleminkleson Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Damiao Prije 2 godine Tottenham, Napoli, cak i Real, sad Zvezda. Na stranu sto mi se cini da je taj hajp bio debelo pretjeran nema sanse da mozemo njega da platimo.
Nikodije Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 a sport kaze da je najblizi pablo mouche :D dakle, sta imamo u ovom trenutku, ruznal - andjeo, sport - mouche, insajderi - kanga, ruiz
katamaran Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 (edited) http://sport.rs/48424-otpali-muriljo-bisesvar/ Izgleda da se pojavio ekstra golgeter, koji se čuva u tajnosti do okončanja pregovora, a kao dan za objavu se očekuje utorak Damiao ante portas Nemamo para za Bisesvara al ovaj dolazi da ispuni decacki san. Edited June 18, 2016 by katamaran
Apollo Creed Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 a sport kaze da je najblizi pablo mouche :D dakle, sta imamo u ovom trenutku, ruznal - andjeo, sport - mouche, insajderi - kanga, ruiz Stvarni život-Sikima i Orlando.
darkonet Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Iskreno vise verujem pojedinim insajderima nego medijima. Jedno vreme je Mozzart (Darjan) bas pogadjao al u poslednje vreme lupaju sve u 16. ma sta je Darjan pogadjao, kazu mu par imena pa ako prodje proslo je
Recommended Posts