katamaran Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Darjan javlja da hocemo Melga http://www.mozzartsport.com/vesti/crvenobelo-usijanje-zvezda-zvala-vojvodinu-dajte-nam-melega/155607 Vosa trazi 700k al mi se cini da on ima klauzulu edit: Dejan Meleg – 50% tuđeg vlasništva i 300.000 izlazna klauzula Mislim da je to izjavio predsednik Vose na konfereciji. Edited January 3, 2017 by katamaran
Milosh76 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Ma kakav Meleg, nece on u Zvezdu, rekao 100 puta.
katamaran Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Rekao i Mustafa da nikad ne bi kod onih pa porekao. Ne secam se da nas je Meleg ikad pominjao. Edited January 3, 2017 by katamaran
Apollo Creed Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 "...Jedan od čelnika srpskog šampiona u ranim večernjim satima kontaktirao je ljude iz Vojvodine i doslovce im rekao:„Naša je želja da Meleg pređe u Crvenu zvezdu. Koliko košta to zadovoljstvo?“. :0.6: "...Павков није на продају, не размишљамо у том правцу. Ради се о изузетно добром и вредном играчу. Имамо понуде за њега из иностранства. Не крије директор Нишлија да је било разговора са Црвеном звездом око поменутог играча. – Тачно је да је било контаката између Радничког и Црвене звезде за Павкова, међутим не може такав играч да оде за мање новца од Срђана Плавшића – више у шали каже Баста. Dobro je...
katamaran Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Lalatovic prepun poverenja u fenomenalnog Planica „Deluje mi da je Planić želja pojedinih članova uprave kluba. To je super i legitimno, ali onda treba da se preuzme odgovornost u slučaju greške. Ovako ispada kao da žele da se sakriju iza Nenada Lalatovića, ako se možda Planić ne snađe da ispadne kako sam ja krivac. http://www.mozzartsport.com/vesti/lalatovic-planic-je-fenomenalan-ali/155650
Apollo Creed Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 "Pavkov je prava devetka, ne postoji uspešniji igrač od njega na elitnom takmičenju na toj poziciji“, poručio je direktor Radničkog Rade Basta. :torbica:
katamaran Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Navodno stigao neki boNba veznjak. Nadam se da nije onaj o kom se prica jer vec ima 31 godinu. Edited January 4, 2017 by katamaran
Milosh76 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nije jos stigao... "odlozen" za sutra vece... Taj o kome se prica je imao vise povreda od prosecnog igraca americkog rvanja
Milosh76 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) A ti ganjaj ko je taj lik... mozda i nije taj... igrao je za Atletiko Madrid i Porto, slobodan od Sv. Nikole... mozda i nije taj... Evo da ti olaksam Cristian Rodriguez Edited January 4, 2017 by Milosh76
katamaran Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 btw ne kazu ni da je potpisan nego "velike su sanse" sviranje pimpeku... O ovome se prica al bez ikakve potvrde
Recommended Posts