Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2016/17

Featured Replies

Ne verujem da ce otici pre kvalifikacija jer mu je to odlicna prilika da se afirmise i samim tim debelo naplati sledeci ugovor. Ako prodjemo ko ove nikom nista...

• Replies 6.2k
  • Views 424.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Afirmiše? Pa neće se se u zvezdi sigurno afirmisati više nego što već jeste u rusiji.

Ja se iskreno plašim da taj nema hrabrosti za još jedan ciklus, no će da pokupi prnje već u maju i trijumfalno zapali na istok.

Edited by Ruxin

Mislim da bi mu upad u LS vise znacio od sredine tabele u Rusiji. Ako se ne varam tamo mu je najveci uspeh finale kupa i nikad se nije previse visoko plasirao u prvenstvu.

edit: po tm je ipak uzeo taj kup u Rusiji.

Zvezda mu je prvi tim sa preko 2 ppg pa tamo po svemu sudeci bas i nije redjao pobede

http://www.transfermarkt.co.uk/miodrag-bozovic/profil/trainer/4955

mozda tih 1.5-1.7 ppg u jacoj ligi i nije tako lose. Nisam se toliko upustao u statistike al ne zvuci previse impresivno.

edit na tvoj edit: ubedjen sam da ostaje za kvalifikacije jer moze mnogo da dobije a prakticno nista da izgubi. 

edit 2: U Rusiji on ima neko ime i verovatno bi vec danas nasao solidno placen posao tamo al van Rusije tesko. Sa upadom u LS ni Kina ni arapi nisu predaleko.

edit 3: mislim da sam previse potcenio onih 1.7 sto je imao u par sezona. Po tabelama iz prethodne dve sezone u Rusiji to bi bilo dovoljno za plasman oko sestog-sedmog mesta.

Edited by katamaran

3X je trenirao čačanski Borac...Rusi to umeju da cene...

jos da mu je legao upad u ls u to vreme.

Ako ove godine nije bio ni blizu upada, mislim da je i njemu jasno da tu nema šta da traži

Jači tim i bolji žreb od ovogodišnjeg  u Zvezdi ne može da dobije

a neće ni igrati kvalifikacije za LŠ, tako da ono kao... :fantom:

Svejedno, bilo kakav upad

Ako ove godine nije bio ni blizu upada, mislim da je i njemu jasno da tu nema šta da traži

Jači tim i bolji žreb od ovogodišnjeg  u Zvezdi ne može da dobije

evropa i tako nije realnost, davno je to grof rekao, jos pre kairata. tako da je sasvim jasno kakve su mu ambicije - da osvaja™ ovu namestenu ligu, u evropi odigra rekreativno tih nekoliko utakmica, i opusteno uzima ogromnu lovu. ne postoji bolji posao za trenera u danasnjem svetskom fudbalu nego posao miodraga bozovica u crvenoj zvezdi. raj, nije ni cudo sto nece da ode, nije lud.

Edited by Nikodije

Možda bi mogao 4.put da povede Borač ČA... ka sredini tabele...

u borcu bi morao da igra takmicarski, i da se bori za opstanak, a u zvezdi je opusteno, nema cimanja ni za sta, nikakvog stresa

Edited by Nikodije

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.