MaErAkLoIJA Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 (edited) Jeste Kartal......... http://fkradnickinis.rs/bokelj-zabrinuo-nislije/ Nisu igrali Bulatovic D. i Listes. Zna li neko zasto ??? Edited July 18, 2016 by MaErAkLoIJA
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Ја бих само, уз све ваше коментаре, да додам и изненађујућ ентузијазам и енергију код Цакија што је за сваку похвалу. Играч који је у позним играчким годинама се борио као неко ко тек треба да се наметне тренеру и можда добије уговор.
Dali_man Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Jeste Kartal......... http://fkradnickinis.rs/bokelj-zabrinuo-nislije/ Nisu igrali Bulatovic D. i Listes. Zna li neko zasto ??? Bulativic valjda dobio par slobodnih dana zbog bebe. Za listesa nznm.
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Кад смо код Дарка, он је дефинитивно добио добру конкуренцију у овом беку из Бачке. Баш је брз, добро покрива простор, доста је пробојан у дриблинзима. Он ми је најбољи од новајлија у тиму, бар оно што сам јуче видео. Арсић такође делује као неко ко би стварно могао да буде појачање. Ја само не знам како ће Раста да уклопи у исту поставу Цакија, Арсића и Попару?
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 "FSS i njen predsednik izašli su u susret našoj molbi da pomognu realizaciju plana rekonstrukcije dela stadiona, piše u saopštenju sročenom u Humskoj 1" Smo mi sledeci ?
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Smo mi sledeci ? А не, ми смо увек први, али када се прави план третења
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 http://fkradnickinis.rs/stankovic-potpisao-na-tri-godine/
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Очигледно и навијачи и спортски сектор имају исто мишљење о ово момку. Одушевљен сам овим уговорима на 2 и 3 године, уопште не знам како нам то успева. :0.6: Гледам мало унапред, али ово значи да би следеће године требали да имамо скоро цео овај тим поново на окупу, а и ако неко оде то ће бити уз обештећење
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Mnogo godina nam je trebalo da shvatimo da je to prava stvar, ali dobro bolje ikad nego nikad ;)
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Jeli, a ovaj sto nam zalude odbranu juce ? Da pojacamo konkurenciju Arsicu, Popari i Cakiju ? :)
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Mnogo godina nam je trebalo da shvatimo da je to prava stvar, ali dobro bolje ikad nego nikad ;) Мислим да је свима то увек било јасно само нисмо били у могућности да правимо такве уговоре, а сада смо у моТЋности Jeli, a ovaj sto nam zalude odbranu juce ? Da pojacamo konkurenciju Arsicu, Popari i Cakiju ? :) Ја ти реко да сам га очекивао да седне код нас на клупу кад је излазио из игре и да је већ у полувремену потписао уговор
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Мислим да је свима то увек било јасно само нисмо били у могућности да правимо такве уговоре, а сада смо у моТЋности Ја ти реко да сам га очекивао да седне код нас на клупу кад је излазио из игре и да је већ у полувремену потписао уговор Jedino sto znam da si ti ocekivao sinoc je da sudija odsvira kraj kako bi odleprsao kuci da zgrejes guzicu. I sto mi nisi reko da Leka izasao zbog povrede ? I ovaj Matrix, sve zna, Kornjacu u auto sa crna stakla raspoznaje sa 30m udaljenost a moj miljenik sto izaso iz igre, ne vidi ... more ....
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Jedino sto znam da si ti ocekivao sinoc je da sudija odsvira kraj kako bi odleprsao kuci da zgrejes guzicu. I sto mi nisi reko da Leka izasao zbog povrede ? I ovaj Matrix, sve zna, Kornjacu u auto sa crna stakla raspoznaje sa 30m udaljenost a moj miljenik sto izaso iz igre, ne vidi ... more .... Ово прво признајем, матор човек А ово друго, ти си излапотина, Корњача је пешке прош'о поред нас, замало да се судариш с њим. А тај у кола кој зна који је био :P
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Ово прво признајем, матор човек А ово друго, ти си излапотина, Корњача је пешке прош'о поред нас, замало да се судариш с њим. А тај у кола кој зна који је био :P Ne poznavam coveka a i coravi mi oci
Captain_Darling Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Ne poznavam coveka a i coravi mi oci Не познавам га ни ја него сам укапирао на ког "гугл" (Матрикс) мисли па се сад правим паметан
Recommended Posts