Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

• Replies 8.7k
  • Views 404.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inace Sivic ostaje selektor mladih, Lalatko se umuvao u savez da bude selektor U-20 reprezentacije, a ostalo je upraznjeno mesto selektora jos samo za neku od najmladjih, cini mi se U-17 ekipu ili tako neku. Valjda ni nece diraju Rastu do kraj sezonu.

Inace Sivic ostaje selektor mladih, Lalatko se umuvao u savez da bude selektor U-20 reprezentacije, a ostalo je upraznjeno mesto selektora jos samo za neku od najmladjih, cini mi se U-17 ekipu ili tako neku. Valjda ni nece diraju Rastu do kraj sezonu.

Jebem te saveze kad govedo Lalatovic treba trenira decu. Mrsupickumaterinu !

• Author

Чекај, чекај... ово неки нови моменти. Од кад си ти почео с Нишким?  :lol:

Probao ga, prosao period inkubacije, preziveo sam, pa reko da pripomognem posrnulom niskom gigantu  :lol:

Uzgred, nije toliko lose kako sam ocekivao, al tesko moz pridje Zajecarskom.

• Author

Taj propust cemo pripisati Dalijevim godinama i neiskustvu. Jedino sam sa severnjaci doziveo da jedu peglanu papriku i piju pivo. Dalimane, i kao osoba i kao komunista ...

Jeste, salatu si primetio al nesi karadjordjevu sniclu. I nju cu jedem uz Hebu... cccc... Ne moz te sad povadi ni pevaljku da dovedes da poje. Mada vredi da probas  <_<

Jeste, salatu si primetio al nesi karadjordjevu sniclu. I nju cu jedem uz Hebu... cccc... Ne moz te sad povadi ni pevaljku da dovedes da poje. Mada vredi da probas  <_<

U spomenuti renomirani ugostiteljski objekat Karadjordjeva nije na meniju  :fantom:

• Author

U spomenuti renomirani ugostiteljski objekat Karadjordjeva nije na meniju  :fantom:

Ce prikolje gazda drugu zivuljku, ne se sekiraj. Pomfrit ne mora... :fantom:

Ce prikolje gazda drugu zivuljku, ne se sekiraj. Pomfrit ne mora... :fantom:

Gazda zaduzen samo za rostilj. Morao sam te edukujem Dalivoje kude je najubav burek u Nis a sada podizemo ulog na visi nivo. Pa ima li kraja ovom teroru, gospode dragi ;)

Gazda zaduzen samo za rostilj. Morao sam te edukujem Dalivoje kude je najubav burek u Nis a sada podizemo ulog na visi nivo. Pa ima li kraja ovom teroru, gospode dragi ;)

Širok dijapazon znanja, svaka čast. Ostaje da nas edukuješ gde su najbolje salate i deserti ?  :jerry:

Širok dijapazon znanja, svaka čast. Ostaje da nas edukuješ gde su najbolje salate i deserti ?  :jerry:

Nikakav dijapazon, samo ucestalost. Treningom se dolazi do savrsenstva ;)  

Nikakav dijapazon, samo ucestalost. Treningom se dolazi do savrsenstva ;)

Cenim trening, ali još nemamo traženu informaciju iz prethodnog pisanja. :D

Раднички позива све навијаче да у што већем броју дођу на претпремијеру и на делу виде тим који ће седам дана касније, у мечу са Чукаричким, отворити нову фудбалску сезону, од које сви много очекујемо…

http://fkradnickinis.rs/trening-uprkos-kisi/

Cenim trening, ali još nemamo traženu informaciju iz prethodnog pisanja. :D

Kad istreniram kolaci i salate, podelicu info. Za sada, drzimo se bureka i rostilja ;)

Kad istreniram kolaci i salate, podelicu info. Za sada, drzimo se bureka i rostilja ;)

Da se ne mučiš, najbolje salate su kod Marjana u Draževac. Džabe su :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.