Матрикс Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Била беше нека прича са овим фудбалером... На проби био зимус код нас или тако нешто, не могу се сетим тачно... http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/36741/filip-djordjevic-na-meti-vojvodine
W.F.C. Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Inace Sivic ostaje selektor mladih, Lalatko se umuvao u savez da bude selektor U-20 reprezentacije, a ostalo je upraznjeno mesto selektora jos samo za neku od najmladjih, cini mi se U-17 ekipu ili tako neku. Valjda ni nece diraju Rastu do kraj sezonu.
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Inace Sivic ostaje selektor mladih, Lalatko se umuvao u savez da bude selektor U-20 reprezentacije, a ostalo je upraznjeno mesto selektora jos samo za neku od najmladjih, cini mi se U-17 ekipu ili tako neku. Valjda ni nece diraju Rastu do kraj sezonu. Jebem te saveze kad govedo Lalatovic treba trenira decu. Mrsupickumaterinu !
Dali_man Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Чекај, чекај... ово неки нови моменти. Од кад си ти почео с Нишким? Probao ga, prosao period inkubacije, preziveo sam, pa reko da pripomognem posrnulom niskom gigantu Uzgred, nije toliko lose kako sam ocekivao, al tesko moz pridje Zajecarskom.
Dali_man Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Taj propust cemo pripisati Dalijevim godinama i neiskustvu. Jedino sam sa severnjaci doziveo da jedu peglanu papriku i piju pivo. Dalimane, i kao osoba i kao komunista ... Jeste, salatu si primetio al nesi karadjordjevu sniclu. I nju cu jedem uz Hebu... cccc... Ne moz te sad povadi ni pevaljku da dovedes da poje. Mada vredi da probas <_<
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Jeste, salatu si primetio al nesi karadjordjevu sniclu. I nju cu jedem uz Hebu... cccc... Ne moz te sad povadi ni pevaljku da dovedes da poje. Mada vredi da probas <_< U spomenuti renomirani ugostiteljski objekat Karadjordjeva nije na meniju
Dali_man Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 U spomenuti renomirani ugostiteljski objekat Karadjordjeva nije na meniju Ce prikolje gazda drugu zivuljku, ne se sekiraj. Pomfrit ne mora...
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ce prikolje gazda drugu zivuljku, ne se sekiraj. Pomfrit ne mora... Gazda zaduzen samo za rostilj. Morao sam te edukujem Dalivoje kude je najubav burek u Nis a sada podizemo ulog na visi nivo. Pa ima li kraja ovom teroru, gospode dragi ;)
Komandant Mark Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Gazda zaduzen samo za rostilj. Morao sam te edukujem Dalivoje kude je najubav burek u Nis a sada podizemo ulog na visi nivo. Pa ima li kraja ovom teroru, gospode dragi ;) Širok dijapazon znanja, svaka čast. Ostaje da nas edukuješ gde su najbolje salate i deserti ?
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Širok dijapazon znanja, svaka čast. Ostaje da nas edukuješ gde su najbolje salate i deserti ? Nikakav dijapazon, samo ucestalost. Treningom se dolazi do savrsenstva ;)
Komandant Mark Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Nikakav dijapazon, samo ucestalost. Treningom se dolazi do savrsenstva ;) Cenim trening, ali još nemamo traženu informaciju iz prethodnog pisanja. :D
Матрикс Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Раднички позива све навијаче да у што већем броју дођу на претпремијеру и на делу виде тим који ће седам дана касније, у мечу са Чукаричким, отворити нову фудбалску сезону, од које сви много очекујемо… http://fkradnickinis.rs/trening-uprkos-kisi/
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Cenim trening, ali još nemamo traženu informaciju iz prethodnog pisanja. :D Kad istreniram kolaci i salate, podelicu info. Za sada, drzimo se bureka i rostilja ;)
Komandant Mark Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Kad istreniram kolaci i salate, podelicu info. Za sada, drzimo se bureka i rostilja ;) Da se ne mučiš, najbolje salate su kod Marjana u Draževac. Džabe su :D
Матрикс Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Попарин бивши клуб о његовом одласку и преласку код нас. http://www.thegoatparade.com/2016/7/15/12203648/oc-blues-sign-matt-sheldon-part-ways-pavle-popara-radnicki-nis
Recommended Posts