Captain_Darling Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Normalno je da se tim menja. Trziste ko i svako drugo. Ne kontam samo zasto imaju potrebu da lazu. Jebeni politicari ..... То је једноставно јаче од њих, пусти људе, мука је то Edited July 15, 2016 by Captain_Darling
Komandant Mark Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Команданте, неће ли ме тужиш за ауторска права? Ево јавно кажем да је твој дизајн, ја те само рекламирам преко аватара Kome ? Jedino konobaru u Mrak, ako ne sponzorišeš dovoljno advekatno i srazmerno učinjenom. :)
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Kome ? Jedino konobaru u Mrak, ako ne sponzorišeš dovoljno advekatno i srazmerno učinjenom. :) Bobanu, Aci, Peciju, Braci ili Vladi ?
Komandant Mark Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Bobanu, Aci, Peciju, Braci ili Vladi ? Opa, evo i domaćina sponzorskog bala, koji poznaje sve ;)
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Opa, evo i domaćina sponzorskog bala, koji poznaje sve ;) Nemo da terate da se radi, od badjavdzisanje po kafane nece se spocerkamo
Komandant Mark Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Nemo da terate da se radi, od badjavdzisanje po kafane nece se spocerkamo Moj životni moto :D
Dali_man Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Nemo da terate da se radi, od badjavdzisanje po kafane nece se spocerkamo U tom slucaju urnebes, sopska, karadjordjeva snicla i ladno Nisko komada par. Ako nemas sitno da platis, cu ti rasitnim ja, ne sekiraj se <_<
Матрикс Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 U tom slucaju urnebes, sopska, karadjordjeva snicla i ladno Nisko komada par. Ako nemas sitno da platis, cu ti rasitnim ja, ne sekiraj se <_< Чекај, чекај... ово неки нови моменти. Од кад си ти почео с Нишким?
Redrooster Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 U tom slucaju urnebes, sopska, karadjordjeva snicla i ladno Nisko komada par. Ako nemas sitno da platis, cu ti rasitnim ja, ne sekiraj se <_<To li rumpijev recept za dijareu salata i ladno nisko ;)Inace nas brat Milan Borjan nas poziva da podrzimo njegov klub u borbi za ligu sampinjona :D
merosina Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Jos nesto.. Da li neko zna da li su Dusan Zivkovic,onaj mali iz Cara i Letonac podpisali ugovore i na koliko god ?
W.F.C. Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Albansku salatku ste zaboravili, dobro posoljenu i da pliva u mas'... Edited July 15, 2016 by W.F.C.
Rumpelstiltskin Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 To li rumpijev recept za dijareu salata i ladno nisko ;) Inace nas brat Milan Borjan nas poziva da podrzimo njegov klub u borbi za ligu sampinjona :D Taj propust cemo pripisati Dalijevim godinama i neiskustvu. Jedino sam sa severnjaci doziveo da jedu peglanu papriku i piju pivo. Dalimane, i kao osoba i kao komunista ...
Матрикс Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Живковића сам видео по граду данас са још неким фудбалерима, тако да је ту, не знам за уговор... Листеш је играо на турниру у Димитровграду, чини ми се. А Летонца је спомињао јутрос у овој емисији што сам наш'о...
Recommended Posts