Rumpelstiltskin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ја сам вам средио спонзорство од моје фирме, шта 'оћете више, кожу да ми узмете...? Ako se dobro secam jednog Ackovog posta, mislim da cete se tesko izboriti za mesto na grudima, stoga ako nastavite ovako pasivno, ne gine vam guzica
Captain_Darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ako se dobro secam jednog Ackovog posta, mislim da cete se tesko izboriti za mesto na grudima, stoga ako nastavite ovako pasivno, ne gine vam guzica Ја се распитујем у вези тога али видиш да је шунели...
Rumpelstiltskin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) Ја се распитујем у вези тога али видиш да је шунели... I mene bi bilo sramota da sam vodeca telekomunikaciona kompanija u regionu a da ne mogu da postanu genspo Reala sa Nisavu Edited May 22, 2017 by Rumpelstiltskin
Captain_Darling Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 I mene bi bilo sramota da sam vodeca telekomunikaciona kompanija u regionu a da ne mogu da postanem genspo Reala sa Nisavu Ма намештају нам, мрзи нас запад...
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Krstajic nije dobio licencu iz nekih drugih razloga, bila je tu neka istorija sukoba sa vodecim ljudima. Ali svakako bez dobre "preporuke" nista. Malo sam "njuškao"...nije u pitanju bio sukob, sukob je nastao kad je Krstajić odbijen. Postoji kvota od strane UEFA koliko može godišnje PRO Licenci da izda,a treba da se ispune i odredjeni kriterijumi. Ko ispunjava kriterijume, radi intervju (test) i onda se odlučuje ko može da odradi kurs i polaže za Licencu. KANDIDATI su pored biografije, zdravstvenog uverenja, diplome o završenoj školi (najmanje srednje obrazovanje) i potvrdi da nije krivično gonjen, morali da ispune i posebne uslove: * najmanje 3 godine aktivnog stručnog rada sa A licencom u prvom ili drugom rangu takmičenja ili pet godina u trećem rangu takmičenja ili pet godina u omladinskom fudbalu, elitni nivo - kadetsko/omladinska liga ili; * da je reprezentativni igrač sa najmanje 15 utakmica u državnom timu, odnosno A reprezentaciji ili igrač sa najmanje 200 odigranih utakmica u seniorskom elitnom takmičenju i najmanje jednu godinu stručnog rada sa UEFA / FSS A licencom; * poznavanje najmanje jednog stranog jezika. Ма намештају нам, мрзи нас запад... Tu je CIA, Vatikan, Masoni... ;) P.S. Uspavao sam se... pa ne odgovorih odmah...Medu Livadskom.
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) Lučanci bili u blokadi u periodu 22.05.2014 - 18.05.201..... 1092 dana. Mi smo bili najduže 227 dana...od 23.08.2016 - 07.04.2017. Edited May 22, 2017 by Legenda
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Kazu Nesko Milovanovic novi trener Radnickog Nenad...Neško je onaj mladji ;)
Dali_man Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Nenad...Neško je onaj mladji ;) Ja mu to tepam :P
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ima smisla, poseduje bugarsko državljanstvo. Da nećete vi Mamića za preCednika :P
Constantin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Lucanac? ČAčanin-Lučanac....ali to Dali "pali vatru"
Recommended Posts