fetboj Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Sta se desava sa licencom? U cemu je problem? Samo zaostale plate? Stadion je resen valjda i igrali bi u Jagodini?
Constantin Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Искусно (али имали смо и среће)... Jeste....imali smo sreće. Mogao je penal da svira za Napredak, ali postadosmo noćna mora za komšije :)
MaErAkLoIJA Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Moze li neko da pojasni kartone dobijene u ligi i kupu??? Sta gde vazi???
Dali_man Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 (edited) Moze li neko da pojasni kartone dobijene u ligi i kupu??? Sta gde vazi??? Mislim da se prenose kartoni. Ja kolko se secam, jedan igrac Vojvodine je cistio kartone u kup neposredno pre nase utakmice u Novom Sadu. Lele suske :D https://www.facebook.com/RadnickiNisOfficial/videos/1505398639504701/ Edited May 7, 2017 by Dali_man
MaErAkLoIJA Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Mislim da se prenose kartoni. Ja kolko se secam, jedan igrac Vojvodine je cistio kartone u kup neposredno pre nase utakmice u Novom Sadu. Dvojica... Zato i pitam. Ako neko dobije crveni u kupu ne igra ligu???
Dali_man Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Dvojica... Zato i pitam. Ako neko dobije crveni u kupu ne igra ligu??? Tako bi trebalo da bude.
Матрикс Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Dvojica... Zato i pitam. Ako neko dobije crveni u kupu ne igra ligu??? Да. Планић и још један штопер Војводине су добили картоне у првенству па су их ,,одлежали'' у првој наредној утакмици, а то је била куп утакмица.
Constantin Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Koliko se sećam, Stanković je dobio dva žuta u Borči protiv BSK, a kaznu je odležao na prvoj narednoj utakmici u prvenstvu.
MaErAkLoIJA Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Citam komentare na ovom klipu gde dele suske pa me podstakli na jedno pitanje... Da li znate ali za sigurno, da li od prvog kola ne mozemo da igramo na Cairu ili od drugog, treceg...???
Recommended Posts