Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Zadnje u prestonici sa Zvezdom na proslavi titule, xixi
Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 sa Vosa foruma -"Niko nista ne javlja? Sta se to desavalo danas? Penal za Radnicki, ponisten nam gol u 90+?" - Sta ima da se javlja... Snajsramotnije sudjenje ikad na Karadjordju! Toliko...
W.F.C. Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ako mi pobedimo Javor, a Spartak pobedi Mladost, mi smo njima doneli plej of, a oni nama 5. mesto. To je najbolji epilog.
Captain_Darling Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Обиће нам се о главу бачени бодови против Борца, Напретка, Новог Пазара... на Чаиру. Ето само ово што сам набројао је 6 бодова које смо изгубили а уједно би и Напредак имао 2 мање него сад.
Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Обиће нам се о главу бачени бодови против Борца, Напретка, Новог Пазара... на Чаиру. Ето само ово што сам набројао је 6 бодова које смо изгубили а уједно би и Напредак имао 2 мање него сад. aco postare, da te nema , trebali bi te izmisliti
Constantin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ako mi pobedimo Javor, a Spartak pobedi Mladost, mi smo njima doneli plej of, a oni nama 5. mesto. To je najbolji epilog. Bez Raula na Javor...
Dali_man Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Ja ne znam koj se kompir bune. Po ovom snimku penal cist, igranje rukom takodje.
Rumpelstiltskin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ja ne znam koj se kompir bune. Po ovom snimku penal cist, igranje rukom takodje. udarila slanina u mozak, oprosti
Constantin Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Ja ne znam koj se kompir bune. Po ovom snimku penal cist, igranje rukom takodje. Borac ritali loptu koj će prebaci crkvu... Čuka - Mladost ....gol-ofsajd-nije-gol...ovog puta nije bio Elvis Prisli....bio neki Radašin iz Bgd... P.S. Jel toliko nema sudija pa ovim beogradskim klubovima počinju sve češće da sude beogradske sudije?
Dali_man Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Borac ritali loptu koj će prebaci crkvu... Čuka - Mladost ....gol-ofsajd-nije-gol...ovog puta nije bio Elvis Prisli....bio neki Radašin iz Bgd... P.S. Jel toliko nema sudija pa ovim beogradskim klubovima počinju sve češće da sude beogradske sudije? Spartak pogodi stativu u zadnjoj sekundi inace bi lalat mogo da se slika u plej aut. Penal za Cukaricki
fetboj Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Gde li je ovaj video faul pa im ponisti gol?!? Mogu samo da zamislim kakvi bi komentari bili da je nama tako ponistio
Recommended Posts