Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

I omladinci ispali iz lige! Srozavanje do dna.
Ma idemo u Evropu...

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Sta se gleda? Mi, Pazar i Lokomotiva imamo isti broj bodova, mi bolji u medjusobnim duelima od obe ekipe ali najlosiju gol razliku imamo. I to za 1 gol. Nije valjda da se to gleda  :cry:

Posted

Sta se gleda? Mi, Pazar i Lokomotiva imamo isti broj bodova, mi bolji u medjusobnim duelima od obe ekipe ali najlosiju gol razliku imamo. I to za 1 gol. Nije valjda da se to gleda  :cry:

Kakve smo kurate srece, bice da se to gleda :isuse:

Posted (edited)

Nisu naši omladinci ispali. Ispali su Pazarci. S njima imamo skor 2:0 1:3. Mada, ako se ne promeni 90% kadetskog tima, uzalud je izboren opstanak, jer naredne godine, sadašnji kadetski tim igra omladinsku ligu.

I od Lokomotive smo bolji u medjusobnom skoru. A nešto posmatram Pazar je bolji od Brodarca ???

Edited by Komandant Mark
Posted

Na zvanicnom sajtu FSS smo ispod Pazara. Prosle godine je bila slicna situacija samo druge pozicije. Borac i mi po 35 bodova, 3:1 izgubili u Cacku, pobeda 2:0 u Nisu uz duplo losiju gol razliku i bili smo ispod njih.

Posted

Pre svega neregularno je sto Brodarac ima dve utakmice manje na kraju prvenstva, klub preCednika saveza... Do proslog vikenda su imali 4 utakmice manje, igraju kad im se cefne izgleda. Aj da sacekamo Legendin izvestaj iz Krusevca, razbili smo Napredak tamo 5:2 i da vidimo epilog.

Posted

Da cestitam Pirocancima ulazak u PLS  :thumbsup:

Posted

"Ne ispadamo. Znači pravi se tabela sa (mini-tabela) sa timovima koji imaju isti broj bodova. Brodarac ima dve utakmice manje. Ako ne pobedi i ne osvoji ni bod u toj mini tabeli učestvuje i on, a mi smo tu valjda najbolji, ako osvoji makar bod, ostao je u ligi a pravi se izmedju nas, Lokomotive, i Pazara....i opet mi opstajemo a Pazar ispada.

Posted

E tako... Cukaricki sampion inace, pobedili Zvezdu u gostima u direktnom duelu u zadnjem kolu, nema zajebancije...

Posted

Da li ispada neka nasa mladja selekcija ili ne ?

Posted (edited)

Само чекам шта ће лоше да искочи, чим су се сви толико ућутали значи да немају чиме да се похвале.  :isuse:

У суштини сада нам је јасније зашто је требало 10-ак дана да Раставац одлучи хоће ли наставити сарадњу са Радничким, вероватно је имао информацију да постоји могућност да Лалатовић оде из Војводине. 'Ајде да се стрпимо и чујемо званично на крају шта ће да испадне од свега овога...

Edited by Captain_Darling
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...