Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Ja pratim bejzbol(MLB pre svega), iz dana u dan i primecujem da se svi timovi bore da imaju sto bolji skor, na kraju sezone, makar se na pola iste, znalo da nemaju sanse za doigravanje. Normalno je da stadioni nisu uvek puni(narocito to vazi za slabije rangirane timove), no sezona traje pola godine, pa je to standardna pojava. U odnosu na fudbal, retko sam vidjao, da se igrac ponasa nezainteresovano, ako mu je tim krs; makar pokusava da popravi svoju statistiku i mozda zavrsi u konkurentnijoj ekipi.

U bejzbolu ima puno utakmica, nekada tim igra i dve u jednom danu, jednu za drugom tako da je poseta manja nego na primer u NBA, NFL ili NHL gde su stadioni uglavnom puni.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Gosn Dimitrije da li ste isli da gledate Zvezdu u USA pre nekoliko godina?

Tada je Zvezda igrala u Cikagu.  Nisam.  Od Bostona do Cikaga kao od Beograda do Londona.  Malo predaleko za dnevni izlet.

Edited by Dimitrije
Posted

Ja slabo pratim americke sportove tako da ne znam mnogo o njihovim ligama (ja najvise i gotovo jedino pratim Zvezdu).  Ljudi u SAD su u profesionalnom i u svakodnevnom zivotu vrlo su takmicarski raspolozeni.  Kao sto se Englezi na sve klade, tako se Amerikanci u svemu takmice i bitno im je da budu "#1".  Cak i onda kada im nedostaju talent i intelekt, nadomestaju ih hrabroscu, optimizmom, borbenoscu i radinoscu.  Ne znaci da je to kvalitet, ali cinjenica je da malodusnost i defetizam nisu njihove glavne mane.

meni je to malo opterećujuće. za decu.

pre par dana sam bio kod dobrog prijatelja čiji je brat došao iz usa na odmor, i gledao sam njegovog klinca(8 g.) koji se igra sa svojom sestrom od strica(6 g.). čega god su se igrali on je non stop pratio i izgovarao rezultat 6:3, 8:7, 12:15. pri tom je klinac tamo tek 3 godine i dve godine ide u školu, u sistemu je. ok, razumem takmičarski duh i sve al mi deluje da je malo veliki pritisak na decu da i u igri moraju non stop da vode računa o rezultatu i to da budu bolji od protivnika. čak i u nekoj dečijoj igri koju će zaboraviti posle pola sata.

mislim da se bezrazložno stavlja veliki pritisak na njih

Posted (edited)

.

Edited by ljuba1
Posted

Tada je Zvezda igrala u Cikagu. Nisam. Od Bostona do Cikaga kao od Beograda do Londona. Malo predaleko za dnevni izlet.

Znaci oni momci iz Phoenixa, Vancouvera itd. sto su 3 puta dalje su budale? Njima nije bilo predaleko?

Hvala na odgovoru.

Posted

Totalne budale. To su isti oni koji bi zapucali u Cikago i na Sinana...

Posted

Znaci oni momci iz Phoenixa, Vancouvera itd. sto su 3 puta dalje su budale? Njima nije bilo predaleko?

Hvala na odgovoru.

Ne znam, ne poznajem gospodu.  Vi ih verovatno poznajete, te nemam razloga da vam ne verujem da su budale.

Posted

Ne poznajem ni ja nego videh na internetu transparente. A nekako ove redovne internet americke forumase nisam video. TSVA i ostali.

Posted

Pogledah najnoviju Bozovicevu KZS.  On, kanda, najavljuje odlazak.  Kaze, sprema tim za Sasuolo, pa za vikend za Novi Pazar.  Posle toga, kako kaze, sledi pauza u prvenstvu pa "videcemo".  Meni to zvuci da ukoliko tim ponovo odigra lose protiv Sasuola da ce verovatno da ode iz kluba.  Izgubio je podrsku navijaca, stavise oni su ga proglasili glavnim krivcem za ispadanje iz Evrope.  Verovatno i u upravi nisu zadovoljni, jer niko nije stao iza njega kada je pocelo resetanje u medijima i od strane navijaca, a uprava je racunala na prihode od ulaska u grupni deo UEFA takmicenja.  U medijima odavno nema podrsku (ako ju je ikada imao).  Verovatno jedinu podrsku jos uvek ima u svlacionici i to prvenstveno od inostranih fudbalera.  Ako se ne desi cudo protiv Sasuola, moguce je da gledamo Bozovicev poslednji vikend u Zvezdi.

Posted

Ne poznajem ni ja nego videh na internetu transparente. A nekako ove redovne internet americke forumase nisam video. TSVA i ostali.

Pa ima ljudi kojima je Zvezda prioritet pa ne mare da prelaze hiljade milja da bi je gledali.  Ja ne spadam u takve.  Meni je Zvezda zabava i razonoda (ne ljubav), ponekad zesca zabava jer umem da se dobrano iznerviram kada izgube. 

Posted

Pogledah najnoviju Bozovicevu KZS.  On, kanda, najavljuje odlazak.  Kaze, sprema tim za Sasuolo, pa za vikend za Novi Pazar.  Posle toga, kako kaze, sledi pauza u prvenstvu pa "videcemo".  Meni to zvuci da ukoliko tim ponovo odigra lose protiv Sasuola da ce verovatno da ode iz kluba.  Izgubio je podrsku navijaca, stavise oni su ga proglasili glavnim krivcem za ispadanje iz Evrope.  Verovatno i u upravi nisu zadovoljni, jer niko nije stao iza njega kada je pocelo resetanje u medijima i od strane navijaca, a uprava je racunala na prihode od ulaska u grupni deo UEFA takmicenja.  U medijima odavno nema podrsku (ako ju je ikada imao).  Verovatno jedinu podrsku jos uvek ima u svlacionici i to prvenstveno od inostranih fudbalera.  Ako se ne desi cudo protiv Sasuola, moguce je da gledamo Bozovicev poslednji vikend u Zvezdi.

Mislim da ovakvo razmišljanje nema uporišta u realnosti, naročito zbog friško produženog ugovora. Kad bi se to ipak desilo to bi "bila najveća glupost još od kada je Ejb Linkoln rekao- O, Bože, tako je dosadno, hajdemo u pozorište".

Posted

"Звезда жели да на још један начин награди власнике сезонских улазница тако што ће им омогућити да са својом сезонском улазницом преузму једну бесплатну карту за меч са Сасуолом који се игра вечерас."

Meh, nisam zadovoljan ponudom...makar stipse sendvič da su dali...

Posted

Jebi ga, kada je ulog veliki, a jeste veliki za CZ, onda neko mora da izvrši hara kiri u slučaju neuspeha.

Posted

đe je Tvorzan, opet otišao u USA na školovanje?

Posted

Osasoljicemo ih veceras pred praznim stadionom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...