Milosh76 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 (edited) Bozovic je na KZS rekao da su svi igraci zdravi (bllo je price po novinama da je Ruiz povredjen, kao i Mouce) osim Plavsica koji ima kragnu zbog onog udesa prosle nedelje. Najavio je moguce promene jednog ili dva igraca, a mozda i ne :D I pozvao gledaoce na utakmicu: Много бих волео да сам сутра просечан навијач Звезде, долази екипа из једне од пет најјачих лига у Европи, екипа која има неколико изванредних играча који ће за неколико сезона играти у Јувентусу, Милану, Интеру... И, најважније, долази екипа да игра против клуба који ви волите. Сви смо пролазни осим тог имена, зато бих дошао. Мене као навијача не занима што је Миодраг Божовић тренер, долазим да гледам своју Звезду, да гледам фудбал зато што је то једна лепа игра – поручио је Божовић. Edited August 24, 2016 by Milosh76
Apollo Creed Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Dolazi i Ra mađija u četvrtak! Drhtite li Talijani???
Milosh76 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Da igramo protiv Spanaca, pa da drhte, ovako... slaba vajda :D
Bright Billy Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Jebala ih kampanja da ih jebala... Pre bih platio 5 karata samo da ne gledam to mucenje, nego jednu da mi poklone al da moram na stadion.
Milosh76 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nije valjda da neces ici? :( Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Dimitrije Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ja bih isao na stadion. Nema pritiska; nece da bude mnogo gledalaca; dobar protivnik; moze da bude zanimljiva utakmica. Jos i ako Zvezda pobedi, cist bonus. Bar jos godinu dana nece se pruziti prilika da se odgledaju u zivo dobar tim i evropska utakmica tako da vam je ovo "poslednji voz za Katangu" sve do Jula 2017.
Hamlet Strašni Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 I za Kangu i za Katangu. Mala zanimljivost. Vozom se za Katangu može ići Nacionalnim železnicama Konga. Zbog rata pruga nije radila od 1998 do 2004. Sent from my iPad using Tapatalk
Bright Billy Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Za razliku od usa, mi ovde ipak volimo da utakmica ima takmicarski znacaj...
levi Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 ih, u USA poslednji inning koji nema takmičarski značaj se i ne igra
Dimitrije Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 U SAD sve ima takmicarski znacaj. Tako su vaspitani. Kod vas, cim nesto ima takmicarski znacaj ali je teze nego za sta imate stomak, odmah pocne femkanje i prenenmaganje i pronalazenje razloga zasto nije 'kul' otci na stadion.
Bright Billy Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ubise se usa lige od takmicarskog znacaja. 2-3 tima jure titulu a svibostali igraju a svi ostali igraju da popune rv termine. Al ok, dopustam da iz tvog ugla gledanja tamo rastu krastavci od 4,5 metara, krave daju 500 litar mleka dnevno...
Dimitrije Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ja slabo pratim americke sportove tako da ne znam mnogo o njihovim ligama (ja najvise i gotovo jedino pratim Zvezdu). Ljudi u SAD su u profesionalnom i u svakodnevnom zivotu vrlo su takmicarski raspolozeni. Kao sto se Englezi na sve klade, tako se Amerikanci u svemu takmice i bitno im je da budu "#1". Cak i onda kada im nedostaju talent i intelekt, nadomestaju ih hrabroscu, optimizmom, borbenoscu i radinoscu. Ne znaci da je to kvalitet, ali cinjenica je da malodusnost i defetizam nisu njihove glavne mane. Sto se tice krastavaca od 4.5 m, ja sam mislio da je to Micurinov izum kao i da sovjetske krave daju 500 l mleka dnevno. Tako su nas bar ucili u skoli.
Miljenko Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ja pratim bejzbol(MLB pre svega), iz dana u dan i primecujem da se svi timovi bore da imaju sto bolji skor, na kraju sezone, makar se na pola iste, znalo da nemaju sanse za doigravanje. Normalno je da stadioni nisu uvek puni(narocito to vazi za slabije rangirane timove), no sezona traje pola godine, pa je to standardna pojava. U odnosu na fudbal, retko sam vidjao, da se igrac ponasa nezainteresovano, ako mu je tim krs; makar pokusava da popravi svoju statistiku i mozda zavrsi u konkurentnijoj ekipi.
ljuba1 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Gosn Dimitrije da li ste isli da gledate Zvezdu u USA pre nekoliko godina?
Recommended Posts