urkozamanje Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Hajde, Novace, uzmi ovo danas pa onda sto se mene tice mozes u penziju, koju si na PPP "zasluzio" jos pre sedam godina. Ja se ne zajabavam kad ovo kazem: duzme ovo i ne mora nista vise. Link to comment
karambol Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 +1 Ipak mislim da će nakon današnje pobede još 2-3 godine da ih dere neviđeno. Link to comment
harper lee Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ja se ne zajabavam kad ovo kazem: duzme ovo i ne mora nista vise. Ni ja se ne zajebavam. Igrac takvog ranga i toliko dobar na svim podlogama treba da ima sva cetiri velika u dzepu pa, ako posle hoce da odigra do kraja karijere za bonus, neka igra. Ako nece ne mora sto se mene tice. Za mene je Novak vec sada najveci igrac ikada jer je njegov najbolji tenis najbolji tenis ikada i to danas treba da potvrdi, brojke u osvojenim turnirima i brojem nedelja na vrhu ne uzimam kao mnogo relevantne jer one zavise i od nekih vanjskih faktora. Link to comment
borris_ Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Vrijem kao i juce. Vlazno i tmurno, jutros je padala sitna kisa ali sada vise ne pada. Link to comment
yolo Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 novak ima jos sigurnih 5 godina na vrhu i to zavisi samo od njega. ako ne dodje do nekog familijarnog poludjivanja i dominacije bilo cega u njegovom okruzenju sto nije samo tenis. mogao bi on da se povuce sa terena i kao broj 1. Link to comment
goofs Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Prognoza kaze da nece biti kise celog dana, cak kazu da ce biti sunca. Link to comment
duda Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 evo baš sad na radiu pustiše intervju sa novakom, na srpskom, gde priča da je pritisak ooooogroman Link to comment
borris_ Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Nema sunca (za sada) a padala je kisa jutros (sitna). Losa je prognoza. Link to comment
Timmy Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Meni frka, kako li je tek njemu :( I sve sam uvereniji da ce Endi uzeti set. Nije lako bilo koga za 3 seta dobiti :D Link to comment
gone fishing Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 evo baš sad na radiu pustiše intervju sa novakom, na srpskom, gde priča da je pritisak ooooogroman pritisak je privilegija a šampioni koriste šanse ^_^ Link to comment
gone fishing Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Meni frka, kako li je tek njemu :( I sve sam uvereniji da ce Endi uzeti set. Nije lako bilo koga za 3 seta dobiti :D prošle godine je djikeru trebalo 5 setova da prođe smareja u 1/2 finalu i to nakon vođstva od 2:0 Link to comment
borris_ Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Novak bi trebao vise da napada ako zeli da dobije. Tesko ce Mareja pobjediti defanzivnom igrom. Link to comment
Bujodrag Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Djoković dobro poznaje Mareja i siguran sam da tačno zna šta treba da radi, jedino pitanje je da li će to uspeti i da izvede. Mislim da hoće, očekujem pobedu, možda čak i u tri seta. Link to comment
goofs Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ma ljudi, sve je pod kontrolom, zna Novak i kako i sta treba da radi da potuce ovoga. Spreman je, za ovo je ziveo i spremao se proteklih godinu dana. Cak i prosle godine, posle pet setova i dva dana u polufinalu je uzeo prvi seti Vavrinki, a onda crko, a ovaj nastao da bombarduje. Link to comment
Recommended Posts