Jump to content
IGNORED

Roland-Garros 2016

Timmy

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Hajde, Novace, uzmi ovo danas pa onda sto se mene tice mozes u penziju, koju si na PPP "zasluzio" jos pre sedam godina.

Ja se ne zajabavam kad ovo kazem: duzme ovo i ne mora nista vise.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

180

• Max Morlock

168

• renne

154

• Timmy

139

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja se ne zajabavam kad ovo kazem: duzme ovo i ne mora nista vise.

Ni ja se ne zajebavam. Igrac takvog ranga i toliko dobar na svim podlogama treba da ima sva cetiri velika u dzepu pa, ako posle hoce da odigra do kraja karijere za bonus, neka igra. Ako nece ne mora sto se mene tice. Za mene je Novak vec sada najveci igrac ikada jer je njegov najbolji tenis najbolji tenis ikada i to danas treba da potvrdi, brojke u osvojenim turnirima i brojem nedelja na vrhu ne uzimam kao mnogo relevantne jer one zavise i od nekih vanjskih faktora.

novak ima jos sigurnih 5 godina na vrhu i to zavisi samo od njega. ako ne dodje do nekog familijarnog poludjivanja i dominacije bilo cega u njegovom okruzenju sto nije samo tenis. mogao bi on da se povuce sa terena i kao broj 1.

evo baš sad na radiu pustiše intervju sa novakom, na srpskom, gde priča da je pritisak ooooogroman

pritisak je privilegija a šampioni koriste šanse ^_^

Meni frka, kako li je tek njemu :(  I sve sam uvereniji da ce Endi uzeti set. Nije lako bilo koga za 3 seta dobiti :D

prošle godine je djikeru trebalo 5 setova da prođe smareja u 1/2 finalu i to nakon vođstva od 2:0

Djoković dobro poznaje Mareja i siguran sam da tačno zna šta treba da radi, jedino pitanje je da li će to uspeti i da izvede.

Mislim da hoće, očekujem pobedu, možda čak i u tri seta.

Ma ljudi, sve je pod kontrolom, zna Novak i kako i sta treba da radi da potuce ovoga. Spreman je, za ovo je ziveo i spremao se proteklih godinu dana.

Cak i prosle godine, posle pet setova i dva dana u polufinalu je uzeo prvi seti Vavrinki, a onda crko, a ovaj nastao da bombarduje.