Jump to content
IGNORED

Roland-Garros 2016

Timmy

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Garbine Muguruza.. jbt ne mogu a da ne zamisljam neko slamnato strasilo koje tera svrake od kukuruza

Edited by Tsai
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

180

• Max Morlock

168

• renne

154

• Timmy

139

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opet sam euforican pred finale RG. Tako je bilo i prosle godine. Imam osecaj da mu je ovo najznacajniji mec karijere, iako realno nije celokupne ali ovog 'poznog' dela karijere... Slabo idu ti slamovi posle 30e. I drugo mislim da danasnja titula = zlato na OI. Zelim mu svu srecu danas. Realno je bolji, sve je na njemu.

Opet sam euforican pred finale RG. Tako je bilo i prosle godine. Imam osecaj da mu je ovo najznacajniji mec karijere, iako realno nije celokupne ali ovog 'poznog' dela karijere... Slabo idu ti slamovi posle 30e. I drugo mislim da danasnja titula = zlato na OI. Zelim mu svu srecu danas. Realno je bolji, sve je na njemu.

ni jedan teniser u open eri nije osvojio više od 5 gs titula nakon  navršene 27 godine, djoker je već uzeo  tih 5, znači ništa od rg  :( 

Edited by gone fishing

biće teško, biće smor, ogroman pritisak na novaku

sve zavisi kako će se on sa tim pritiskom boriti, iako će marej biti napaljen, tu nema dvojbe

ja pošto moram da vodim računa o svom ranjivom srcu, teško da ću to gledati  :cry:

ed.

prošle godine sam bila sigurna da dobija, kao verujem i svi

danas mi je strepnja veća od nade, ajde valjda će onda da bude obrnuto

Edited by dùda