Tsai Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) Garbine Muguruza.. jbt ne mogu a da ne zamisljam neko slamnato strasilo koje tera svrake od kukuruza Edited June 5, 2016 by Tsai Link to comment
Max Morlock Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Minority report [emoji38] Sent from my SM-N910C Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Opet sam euforican pred finale RG. Tako je bilo i prosle godine. Imam osecaj da mu je ovo najznacajniji mec karijere, iako realno nije celokupne ali ovog 'poznog' dela karijere... Slabo idu ti slamovi posle 30e. I drugo mislim da danasnja titula = zlato na OI. Zelim mu svu srecu danas. Realno je bolji, sve je na njemu. Link to comment
gone fishing Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) Opet sam euforican pred finale RG. Tako je bilo i prosle godine. Imam osecaj da mu je ovo najznacajniji mec karijere, iako realno nije celokupne ali ovog 'poznog' dela karijere... Slabo idu ti slamovi posle 30e. I drugo mislim da danasnja titula = zlato na OI. Zelim mu svu srecu danas. Realno je bolji, sve je na njemu. ni jedan teniser u open eri nije osvojio više od 5 gs titula nakon navršene 27 godine, djoker je već uzeo tih 5, znači ništa od rg :( Edited June 5, 2016 by gone fishing Link to comment
Frank Pembleton Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Biće smooor ....shit has hit the fan... Link to comment
Jean-Luc Picard Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Njihovi mečevi su uvek smor. Link to comment
banecare1 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 dvoumim se gledati kuci sam ili u irskom pabu sa englezima Link to comment
urkozamanje Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 kakvo je stanje sa kisom, predvidja li se neki delay? Link to comment
Ros Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 dvoumim se gledati kuci sam ili u irskom pabu sa englezima u cemu je razlika? :) Link to comment
banecare1 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 samo u hladnom pivu. i kuci i u baru cu ja biti jedini za novaka. englezi, skoti nevazno Link to comment
harper lee Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Hajde, Novace, uzmi ovo danas pa onda sto se mene tice mozes u penziju, koju si na PPP "zasluzio" jos pre sedam godina. Link to comment
duda Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) biće teško, biće smor, ogroman pritisak na novaku sve zavisi kako će se on sa tim pritiskom boriti, iako će marej biti napaljen, tu nema dvojbe ja pošto moram da vodim računa o svom ranjivom srcu, teško da ću to gledati ed. prošle godine sam bila sigurna da dobija, kao verujem i svi danas mi je strepnja veća od nade, ajde valjda će onda da bude obrnuto Edited June 5, 2016 by dùda Link to comment
goofs Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Dobija Novak rutinski, Marej je pokazivao periode poluraspada u skoro svakom mecu do sada, a sa tim ne mozes protiv Novaka. Link to comment
Recommended Posts