June 4, 20168 yr Bizaran kraj ali generalno gledano, bolja igracica danas dize trofej. Muguruza je uspevala tokom celog meca da dubokim loptama drzi Serenu na petama i potpuno joj ponistila sve prednosti u razmenama. Sjajan mec i velika pobeda za nju.
June 4, 20168 yr Serena bi mogla da vidi sta planira sa sobom, ovo ce joj biti treci uzastopni poraz u GS finalima. Nije treći. Dobila je Muguruzu u F Wimbledona a USO je pukla u SF od Vinči. Mislim da bi Muratoglu mogao da popije jedan šutubulj. Lik se slika za novine i TV, pozira, a rezultati nikakvi ( za Serenine standarde ).
June 4, 20168 yr Bravo!!! I hvala SBBu (ili grmljavini) sto stigoh da vidim samo reklame posle kraja meca! Edited June 4, 20168 yr by Nesh
June 4, 20168 yr Bravo za Muguruzu, dobila 12 od 13 setova na turniru, izgubila samo prvi od Smiedlove. Serena ocigledno otaljava sezonu do pocetka sledece i nove jurnjave za velikim slemom.
June 4, 20168 yr Author Mala Danilovićka u finalu juniorskog dubla, sa nekom Spankinjom u paru igra. Lepo za nju baš.
June 4, 20168 yr Mislim da bi Muratoglu mogao da popije jedan šutubulj. Lik se slika za novine i TV, pozira, a rezultati nikakvi ( za Serenine standarde ). aaaaa pa ti nisi u toku uopšte ne mere patrik da dobije pedalu zbog tih rezultata ????
June 4, 20168 yr Meni je uvek drago kad Serena pukne kao npr sad. :) Bravo za Muguruzu, igrati protiv Serene u finalu slema je sigurno ogroman pritisak, o igračkom izazovu da ne pričam. Ko to prevaziđe, zaslužuje sve pohvale.
June 4, 20168 yr Samo nek sutra navija za Endija....videli smo onomad kako prolaze oni za koje navija :D.
June 5, 20168 yr http://www.ubitennis.com/blog/2016/06/04/da-belgrado-parigi-per-tifare-nole-2-700-km-con-la-fico-la-seicento-jugoslava/