Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 148.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

sta kaze Duda, jel dobijamo sutra?

Sutra ce se kamenko javiti za vrijeme. Moje je live javljanje, ne prognoza.

U suštini i nema razlike između vremenskih uslova za ovu dvojicu. Jedino bi pojačan vjetar išao na ruku Mareju.

• Author

Pogledah par prognoza. Sutra ce definitivno biti pljuskova, ali nece biti kise u kontinuitetu. Ocekuje se jedan pljusak oko 13-14h, pa moguce zatisje do 17-18h kad se ocekuju jace padavine sa grmljavinom. Znaci Novak da pozuri i da se ne zajebava i stize sve po planu :)

Glupo pitanje, jel navlace oni musemu na teren kad je kisa? Nisam to spazio ovih dana, a logicno da navuku.. Ako je tako i ako ce je navuci, sljaka ce biti suva ako tokom meca ne bude padala kisa.

Pa valjda navlace, mada nisam ni ja video i bas sam se pitao dal je moguce da su toliki moroni

U koliko se igra finale?

trebalo bi u tri ko i zensko

Hvala. Znaci dok djole pravi istoriju Shan Jan ce da leti negde iznad Hararea <_<

Hvala. Znaci dok djole pravi istoriju Shan Jan ce da leti negde iznad Hararea <_<

Pa dobro stizes na The Balkontm i Cuka....

Jbt, gde ja da odletim?

I da, pokrivaju mušemom teren na PC-u.

Pogledah par prognoza. Sutra ce definitivno biti pljuskova, ali nece biti kise u kontinuitetu. Ocekuje se jedan pljusak oko 13-14h, pa moguce zatisje do 17-18h kad se ocekuju jace padavine sa grmljavinom. Znaci Novak da pozuri i da se ne zajebava i stize sve po planu :)

Glupo pitanje, jel navlace oni musemu na teren kad je kisa? Nisam to spazio ovih dana, a logicno da navuku.. Ako je tako i ako ce je navuci, sljaka ce biti suva ako tokom meca ne bude padala kisa.

Navlace, ali je fazon sto ne prekidaju meceve odmah cim krene da sipi i najmanja kisa, vec se igra dok ne pojaca ili dok ne prestane, a i samo to je dovoljno da se natopi teren.

• Author

Steta sto se Muguruza nije pojavila ranije, moglo je biti odlicno rivalstvo nje i Serene.

• Author

Mrzitelji zenskog tenisa, gledajte mec :)

Tako jeee!!

Uze Mugi [emoji14] brejk Sereni, servira za set...

Sent from my SM-N910C

Edited by Max Morlock