Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sta kaze Duda, jel dobijamo sutra?

Sutra ce se kamenko javiti za vrijeme. Moje je live javljanje, ne prognoza.

U suštini i nema razlike između vremenskih uslova za ovu dvojicu. Jedino bi pojačan vjetar išao na ruku Mareju.

• Author

Pogledah par prognoza. Sutra ce definitivno biti pljuskova, ali nece biti kise u kontinuitetu. Ocekuje se jedan pljusak oko 13-14h, pa moguce zatisje do 17-18h kad se ocekuju jace padavine sa grmljavinom. Znaci Novak da pozuri i da se ne zajebava i stize sve po planu :)

Glupo pitanje, jel navlace oni musemu na teren kad je kisa? Nisam to spazio ovih dana, a logicno da navuku.. Ako je tako i ako ce je navuci, sljaka ce biti suva ako tokom meca ne bude padala kisa.

Pa valjda navlace, mada nisam ni ja video i bas sam se pitao dal je moguce da su toliki moroni

U koliko se igra finale?

trebalo bi u tri ko i zensko

Hvala. Znaci dok djole pravi istoriju Shan Jan ce da leti negde iznad Hararea <_<

Hvala. Znaci dok djole pravi istoriju Shan Jan ce da leti negde iznad Hararea <_<

Pa dobro stizes na The Balkontm i Cuka....

Jbt, gde ja da odletim?

I da, pokrivaju mušemom teren na PC-u.

Pogledah par prognoza. Sutra ce definitivno biti pljuskova, ali nece biti kise u kontinuitetu. Ocekuje se jedan pljusak oko 13-14h, pa moguce zatisje do 17-18h kad se ocekuju jace padavine sa grmljavinom. Znaci Novak da pozuri i da se ne zajebava i stize sve po planu :)

Glupo pitanje, jel navlace oni musemu na teren kad je kisa? Nisam to spazio ovih dana, a logicno da navuku.. Ako je tako i ako ce je navuci, sljaka ce biti suva ako tokom meca ne bude padala kisa.

Navlace, ali je fazon sto ne prekidaju meceve odmah cim krene da sipi i najmanja kisa, vec se igra dok ne pojaca ili dok ne prestane, a i samo to je dovoljno da se natopi teren.

• Author

Steta sto se Muguruza nije pojavila ranije, moglo je biti odlicno rivalstvo nje i Serene.

• Author

Mrzitelji zenskog tenisa, gledajte mec :)

Tako jeee!!

Uze Mugi [emoji14] brejk Sereni, servira za set...

Sent from my SM-N910C

Edited by Max Morlock