Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 4. 6. 2016. at 8:32, Timmy said:

Meni je Muguruza baš antisimpaticna. Ok, lepo izgleda, ali mi je karakter baš upitan. Pa cu ipak za Serena navijati.

A samom sebi se čudim koliko poštovanje gajim danas prema Sereni i Fedu. Oboje nisam mogao da smislim tokom karijere, ali u poslednjih par godina mi mnogo skočilo poštovanje za oboje. Nekako sam ih prihvatio kao velike šampione, A i oni sazreli pa me manje nerviraju njihove bubice.. Imam takvih primera i u drugim sportovima. Npr Navaro i Rudi u košarci..

Pa se nešto nadam da ce Novak za godinu dve primiti simpatije publike koja ga trenutno ne miriše. Kad odu Fed i Nadal u penziju, svi će valjda navijati za Novaka pre nego za nekog Tima.

Pola planete nije podnosilo Dzordana za njegovog vrhunca, a sad svi placu za tim vremenima, normalno je to.

Mada slazem se sa Harperom za Rudija, treba ipak podvuci negde crtu.

• Replies 2.3k
  • Views 149.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Otkud ti ovo za Dzordana?

• Author
  On 4. 6. 2016. at 8:53, dùda said:

zbilja ne znam kako zavoleti ona serenina prenamaganja i plakanja ničim izazvana 

Izmedju voleti i postovati je velika razlika. Ja je samo postujem... I sve ostalo nabrojane. Ok mozda sam malo preterao sa Rudijem, ali mi je i on malo manje odvratan nego ranije... A ne ide sa ostalima u isti kos. Hvala na ispravci :D

On 4. 6. 2016. at 8:53, dùda said:

zbilja ne znam kako zavoleti ona serenina prenamaganja i plakanja ničim izazvana 

vrlo lako ako skontas da joj fali malo da pretekne stefi graf

On 4. 6. 2016. at 9:49, Tsai said:

vrlo lako ako skontas da joj fali malo da pretekne stefi graf

ah, dobro, razumem taj argument, al' opet žao mi što i drugima prolaze najbolje godine a skupljaju samo mrvice

al' ok, to je i do njih, šta da se radi

btw

oduševila me ona punitseva ilikakosevećzove

na kraju kad se pozdravljala, vidim prilično mala devojka, a bije ko velika

Edited by dùda

Putintseva... [emoji38] lako se pamti - Putin T Seva ;)

:wicked:

Sent from my SM-N910C

Edited by Max Morlock

• Author
  On 4. 6. 2016. at 9:53, dùda said:

oduševila me ona punitseva ilikakosevećzove

na kraju kad se pozdravljala, vidim prilično mala devojka, a bije ko velika

Da, niotkuda dodje i odlcina. Ocekujem njen proboj u vrh u ovoj godini. edit: sad je skocil sa 60 na 35 mesto na listi. Ako odigra nesto u naredne dve nedelje ili bude nekih odustajanja eto nje medju nositeljkama na W.

Edited by Timmy

evo vam ljubitelji malo uživo sereninog treninga   :fantom:

Nedobog sutra da publika bude na Novakovoj strani. To će za njega biti potpuno nova i neistražena teritorija. 

6:3, 6:4, 4:6, 7:5

On 4. 6. 2016. at 8:32, Timmy said:

Meni je Muguruza baš antisimpaticna. Ok, lepo izgleda, ali mi je karakter baš upitan. Pa cu ipak za Serena navijati.

Ma nije ni meni simpaticna, harizma joj je nula, ali u poredjenju sa Serenom za koju svi znamo kakva je - nije tesko odluciti se koga podrzati. 

A lepo su ti rekli, Navaro jos i nekako ali Rudi... pretera ga bas :D

• Author

Prihvatio sam gresku :D

On 4. 6. 2016. at 10:44, Jean-Luc Picard said:

Nedobog sutra da publika bude na Novakovoj strani. To će za njega biti potpuno nova i neistražena teritorija. 

Bila je na njegov strani protiv Thiem-a ako je verovati Tignoru, neka bude tako i opet. :)

• Author

Mislim da ce Novak imati blagu prednost publike :)