goofs Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Meni je Muguruza baš antisimpaticna. Ok, lepo izgleda, ali mi je karakter baš upitan. Pa cu ipak za Serena navijati. A samom sebi se čudim koliko poštovanje gajim danas prema Sereni i Fedu. Oboje nisam mogao da smislim tokom karijere, ali u poslednjih par godina mi mnogo skočilo poštovanje za oboje. Nekako sam ih prihvatio kao velike šampione, A i oni sazreli pa me manje nerviraju njihove bubice.. Imam takvih primera i u drugim sportovima. Npr Navaro i Rudi u košarci.. Pa se nešto nadam da ce Novak za godinu dve primiti simpatije publike koja ga trenutno ne miriše. Kad odu Fed i Nadal u penziju, svi će valjda navijati za Novaka pre nego za nekog Tima. Pola planete nije podnosilo Dzordana za njegovog vrhunca, a sad svi placu za tim vremenima, normalno je to. Mada slazem se sa Harperom za Rudija, treba ipak podvuci negde crtu. Link to comment
Timmy Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 zbilja ne znam kako zavoleti ona serenina prenamaganja i plakanja ničim izazvana Izmedju voleti i postovati je velika razlika. Ja je samo postujem... I sve ostalo nabrojane. Ok mozda sam malo preterao sa Rudijem, ali mi je i on malo manje odvratan nego ranije... A ne ide sa ostalima u isti kos. Hvala na ispravci :D Link to comment
Tsai Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 zbilja ne znam kako zavoleti ona serenina prenamaganja i plakanja ničim izazvana vrlo lako ako skontas da joj fali malo da pretekne stefi graf Link to comment
duda Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) vrlo lako ako skontas da joj fali malo da pretekne stefi graf ah, dobro, razumem taj argument, al' opet žao mi što i drugima prolaze najbolje godine a skupljaju samo mrvice al' ok, to je i do njih, šta da se radi btw oduševila me ona punitseva ilikakosevećzove na kraju kad se pozdravljala, vidim prilično mala devojka, a bije ko velika Edited June 4, 2016 by dùda Link to comment
Max Morlock Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) Putintseva... [emoji38] lako se pamti - Putin T Seva ;) Sent from my SM-N910C Edited June 4, 2016 by Max Morlock Link to comment
Timmy Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 (edited) oduševila me ona punitseva ilikakosevećzove na kraju kad se pozdravljala, vidim prilično mala devojka, a bije ko velika Da, niotkuda dodje i odlcina. Ocekujem njen proboj u vrh u ovoj godini. edit: sad je skocil sa 60 na 35 mesto na listi. Ako odigra nesto u naredne dve nedelje ili bude nekih odustajanja eto nje medju nositeljkama na W. Edited June 4, 2016 by Timmy Link to comment
duda Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 evo vam ljubitelji malo uživo sereninog treninga Link to comment
Jean-Luc Picard Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Nedobog sutra da publika bude na Novakovoj strani. To će za njega biti potpuno nova i neistražena teritorija. Link to comment
Zli Gli Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Meni je Muguruza baš antisimpaticna. Ok, lepo izgleda, ali mi je karakter baš upitan. Pa cu ipak za Serena navijati. Ma nije ni meni simpaticna, harizma joj je nula, ali u poredjenju sa Serenom za koju svi znamo kakva je - nije tesko odluciti se koga podrzati. A lepo su ti rekli, Navaro jos i nekako ali Rudi... pretera ga bas :D Link to comment
Time Crisis Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Nedobog sutra da publika bude na Novakovoj strani. To će za njega biti potpuno nova i neistražena teritorija. Bila je na njegov strani protiv Thiem-a ako je verovati Tignoru, neka bude tako i opet. :) Link to comment
Timmy Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Mislim da ce Novak imati blagu prednost publike :) Link to comment
Recommended Posts