karambol Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Mislim da te kecaju još od prvog vagona. Link to comment
Timmy Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Vrlo moguce, jbga, nisam fokusiran od silnih obaveza. Link to comment
duda Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Dudo, tu smo pricali o mecu Marej Vavrinka i sta bi bilo za Novaka bolje u finalu... Samo sam rekao da ce Marej svakako da odvali Vavrinku bez obzira sta na to misle Vavrinka koji igra mec i Novak koji ne igra (kao i mi Novakovi navijaci). aha,to je to, na tu stranu nisam mislila zato mi nije bilo jasno meni su uvek teski za gledanje ti nole-marej mecevi, jos ako bude mokar teren to ce da bude pravi smor pc je izgleda dosta sporiji od sl Link to comment
karambol Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Nije mnogo sporiji, tako izgleda zbog kamere koja je puno niže na SL-u. Link to comment
Random Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) Mene samo živo zanima za koga će domaćini navijati u finalu. Opet za 'autsajdera', ipak mu je to prvo RG finale? Novak možda dobije trubu ili allez, tek ako eventualno bude gubio 2:1 u setovima. Sent from my A0001 using Tapatalk Edited June 4, 2016 by Random Link to comment
1n54jd3r Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Mene samo živo zanima za koga će domaćini navijati u finalu. Opet za 'autsajdera', ipak mu je to prvo RG finale? Novak možda dobije trubu ili allez, tek ako eventualno bude gubio 2:1 u setovima. Sent from my A0001 using Tapatalk Nole zna francuski tako da it's a no brainer ;) Link to comment
borris_ Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Publika ne voli Mareja, vise puta mu je zvizdala. Link to comment
Zli Gli Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Serena se muci skoro ceo turnir a danas ce ovu nesretnicu da pregazi nikad lakse. Verovatno je gleda kao Sarapovu, u fazonu - dobra riba, dobra igracica, popularna... sad cu joj se najebati majke. Navija se za dugonogu Spanjolku ali 3:6 1:6, rutinski, jbg. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Link to comment
Lancia Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Publika ne voli Mareja, vise puta mu je zvizdala. Zavolece ga sutra, ja verujem u francusku publiku. Link to comment
duda Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Zavolece ga sutra, ja verujem u francusku publiku. haha, dobra fora ali istinita + 1 Link to comment
Max Morlock Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Prevagnuće tradicionalno britansko-francusko prijateljstvo I sv. rat se odavno zaboravio Sent from my SM-N910C Link to comment
borris_ Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Vidjecemo sutra hoce li biti ista kao Londonska i Njujorska. Link to comment
Timmy Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Serena se muci skoro ceo turnir a danas ce ovu nesretnicu da pregazi nikad lakse. Verovatno je gleda kao Sarapovu, u fazonu - dobra riba, dobra igracica, popularna... sad cu joj se najebati majke. Navija se za dugonogu Spanjolku ali 3:6 1:6, rutinski, jbg. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Meni je Muguruza baš antisimpaticna. Ok, lepo izgleda, ali mi je karakter baš upitan. Pa cu ipak za Serena navijati. A samom sebi se čudim koliko poštovanje gajim danas prema Sereni i Fedu. Oboje nisam mogao da smislim tokom karijere, ali u poslednjih par godina mi mnogo skočilo poštovanje za oboje. Nekako sam ih prihvatio kao velike šampione, A i oni sazreli pa me manje nerviraju njihove bubice.. Imam takvih primera i u drugim sportovima. Npr Navaro i Rudi u košarci.. Pa se nešto nadam da ce Novak za godinu dve primiti simpatije publike koja ga trenutno ne miriše. Kad odu Fed i Nadal u penziju, svi će valjda navijati za Novaka pre nego za nekog Tima. Link to comment
harper lee Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Oboje nisam mogao da smislim tokom karijere, ali u poslednjih par godina mi mnogo skočilo poštovanje za oboje. Nekako sam ih prihvatio kao velike šampione, A i oni sazreli pa me manje nerviraju njihove bubice.. Imam takvih primera i u drugim sportovima. Npr Navaro i Rudi Rejes u košarci.. +1 Link to comment
duda Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 zbilja ne znam kako zavoleti ona serenina prenamaganja i plakanja ničim izazvana Link to comment
Recommended Posts