Jump to content
IGNORED

Roland-Garros 2016

Timmy

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

180

• Max Morlock

168

• renne

154

• Timmy

139

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dudo, tu smo pricali o mecu Marej Vavrinka i sta bi bilo za Novaka bolje u finalu... Samo sam rekao da ce Marej svakako da odvali Vavrinku bez obzira sta na to misle Vavrinka koji igra mec i Novak koji ne igra (kao i mi Novakovi navijaci).

aha,to je to, na tu stranu nisam mislila zato mi nije bilo jasno

meni su uvek teski za gledanje ti nole-marej mecevi, jos ako bude mokar teren to ce da bude pravi smor

pc je izgleda dosta sporiji od sl

Mene samo živo zanima za koga će domaćini navijati u finalu. Opet za 'autsajdera', ipak mu je to prvo RG finale? Novak možda dobije trubu ili allez, tek ako eventualno bude gubio 2:1 u setovima.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Edited by Random

Mene samo živo zanima za koga će domaćini navijati u finalu. Opet za 'autsajdera', ipak mu je to prvo RG finale? Novak možda dobije trubu ili allez, tek ako eventualno bude gubio 2:1 u setovima.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nole zna francuski tako da it's a no brainer ;)

Serena se muci skoro ceo turnir a danas ce ovu nesretnicu da pregazi nikad lakse. Verovatno je gleda kao Sarapovu, u fazonu - dobra riba, dobra igracica, popularna... sad cu joj se najebati majke. Navija se za dugonogu Spanjolku ali 3:6 1:6, rutinski, jbg.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Serena se muci skoro ceo turnir a danas ce ovu nesretnicu da pregazi nikad lakse. Verovatno je gleda kao Sarapovu, u fazonu - dobra riba, dobra igracica, popularna... sad cu joj se najebati majke. Navija se za dugonogu Spanjolku ali 3:6 1:6, rutinski, jbg.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Meni je Muguruza baš antisimpaticna. Ok, lepo izgleda, ali mi je karakter baš upitan. Pa cu ipak za Serena navijati.

A samom sebi se čudim koliko poštovanje gajim danas prema Sereni i Fedu. Oboje nisam mogao da smislim tokom karijere, ali u poslednjih par godina mi mnogo skočilo poštovanje za oboje. Nekako sam ih prihvatio kao velike šampione, A i oni sazreli pa me manje nerviraju njihove bubice.. Imam takvih primera i u drugim sportovima. Npr Navaro i Rudi u košarci..

Pa se nešto nadam da ce Novak za godinu dve primiti simpatije publike koja ga trenutno ne miriše. Kad odu Fed i Nadal u penziju, svi će valjda navijati za Novaka pre nego za nekog Tima.

Oboje nisam mogao da smislim tokom karijere, ali u poslednjih par godina mi mnogo skočilo poštovanje za oboje. Nekako sam ih prihvatio kao velike šampione, A i oni sazreli pa me manje nerviraju njihove bubice.. Imam takvih primera i u drugim sportovima. Npr Navaro i Rudi Rejes u košarci..

+1