June 3, 20168 yr 6 GS finale ove dvojice. 4-2 za Novaka. Problem je sto su se te 4 pobjede desile u Melburnu. Na drugim kontinentima, Marej vodi 2-0.
June 3, 20168 yr Nije bolje, jer je Marej mnogo bolji igrac na ovoj sljaci. Ali ne pita sed tu nista ni Novak ni Vavrinka. Marej da peva ako uzme set šta je od ovoga ironično ?
June 3, 20168 yr šta je od ovoga ironično ? ništa...ima njih više od par komada. votever...Vilander proreknuo da Mari u pet seta ima šanse ko nikad. Edited June 3, 20168 yr by Musky
June 3, 20168 yr Author šta je od ovoga ironično ? Ono prvo se odnosilo na mec Vavrnika Marej. Tu se Novak i Vava nisu nista pitali. Kao sto se Marej nece u nedelju pitati :)
June 3, 20168 yr Ono prvo se odnosilo na mec Vavrnika Marej. Tu se Novak i Vava nisu nista pitali. Kao sto se Marej nece u nedelju pitati :)Kako to mislis da je novak trebalo da se pita u mecu koji nije igrao.Ja zbilja ne razumem sta si ti sad rekao.
June 3, 20168 yr Author Dudo, tu smo pricali o mecu Marej Vavrinka i sta bi bilo za Novaka bolje u finalu... Samo sam rekao da ce Marej svakako da odvali Vavrinku bez obzira sta na to misle Vavrinka koji igra mec i Novak koji ne igra (kao i mi Novakovi navijaci).
June 3, 20168 yr Author Wawrinka bas los danas, mada je mozda i bolje da Murray prodje. Na ovaj post sam odgovorio sa onim da nije bolje da Marej udje u finale, al da se tu niko sem njega nista ne pita. Jbte, banalno je, a moram da dokazujem :(