mlatko Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) ova dvojica cekaju da Nole zavrsi mec pa da pocnu natenane tie brejk, iz respekta prema publikci...pravi djentelmeni edip: prolupao sam, ucinilo mi se da je Wawa ribrejknuo za 5-5 :( Edited June 3, 2016 by mlatko
Ros Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 e, ovako alfa muzjak vaspitava novog mladog, kurcevitog muzjaka koji ulazi medju velike :D
gone fishing Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 gledaocima na suzani organizatori trebaju da refundiraju polovinu ulaznice, ovo što prikazuje tim nije dostojno gs 1/2 finala, kako ga je samo usralo na žrebu da bude u rafaoldovoj četvrtini
harper lee Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 gledaocima na suzani organizatori trebaju da refundiraju polovinu ulaznice, ovo što prikazuje tim nije dostojno gs 1/2 finala, kako ga je samo usralo na žrebu da bude u rafaoldovoj četvrtini Pusti ti to, kad igra svoj najbolji tenis Djokovic je jeziv za svakog protivnika. Rastavljao je on na proste cinioce i igre Federera i Nadala, a kamoli Dominika Tima. Mislim da klinac pre ova dva seta jos nije bio video pravog Novaka i tek sad je u prilici da vidi kako izgleda sam vrh svetskog tenisa kojem tezi. Ima jos ovde da se igra ali, kao sto rekoh, kad Novak igra ovako fokusirano i opusteno jednostavno je nepobediv.
mire Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 gledaocima na suzani organizatori trebaju da refundiraju polovinu ulaznice, ovo što prikazuje tim nije dostojno gs 1/2 finala, kako ga je samo usralo na žrebu da bude u rafaoldovoj četvrtinipa sad baš novak čim popusti uzde, mali ga izbombarduje dakle, nole igra vrhunski
harper lee Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ovo mu baš nije trebalo sada Bas mu je sada trebalo a ne eventualno pred kraj seta.
renne Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Dobro, i to je tačno, više sam mislio onako generalno, da istambura malog nabrzaka
gone fishing Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 lol uobičajeno opuštanje djokera kada pomisli da će se protivnik sam predati, no u prva dva seta je praktično u svakom timovom servis gemu imao brejk loptu, tako nešto nikad nije uspevao protivu olderera i rafaolda, tim je delovao kao junior u prvih 90 min, sada se možda i opustio
harper lee Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Dobro, i to je tačno, više sam mislio onako generalno, da istambura malog nabrzaka Pa, to je Novak i sa tim mora da se zivi, jebi ga. Jednostavno nikada nije naucio da ne popusta stisak kad ima sve pod kontrolom dok se ne zavrsi mec.
Recommended Posts