Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Tako i bi...Novak na Suzani posle Muguruze i Stosur. Na Šatrijeu prvo Serena vs. Bertens pa Marej vs. Stanimal.

Uvališe mu kosku, "svaka čast" organizatorima, valjda će proći bez previše drame.

• Replies 2.3k
  • Views 148.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sto kosku, zbog Muguruze?

Jok...zbog Suzane. Thiem je odigrao nekoliko mečeva na Suzani, a Novak je stalno bio na Šatrijeu...eventualno jedan meč na SL.

to je ta publika i organizacija

w64DSAK.jpg

i ovo je puno za zenski tenis.

• Author

Ne voli Novak SL, pre godinu dve je pricao o tome. Sad je samo neko drugo kolo odigrao tu, ostalo na PC. edit: proverio sam, samo je drugo kolo protiv Darcisa igrao na SL

Edited by Timmy

Pa dobro, ruku na srce, Vav-Marej je atraktivniji mec i treba da ide na Satrijea. Da je Nadal tu bilo bi obrnuto sto posto.

i ovo je puno za zenski tenis.

Ipak je ovo 1/4f Slema. 

Pa dobro, ruku na srce, Vav-Marej je atraktivniji mec i treba da ide na Satrijea. Da je Nadal tu bilo bi obrnuto sto posto.

Mec u kojem igra Endi Mari ne moze da bude atraktivniji ni od prenosenja zevanja nilskih konja u realnom vremenu, a kamoli od drugog teniskog meca. Isli su na varijantu da ispostuju aktuelnog sampiona + sto verovatno smatraju da ce biti izjednaceniji mec. Cisto igracki gledano, nema tih para zbog kojih bi radije gledao Endija i Vavrinku nego Novaka i Tima.

Na to sam mislio - neizvesniji, napetiji, vrv ce i duze da traje. Ne na leprsavost tenisa, jasno.

Mec u kojem igra Endi Mari ne moze da bude atraktivniji ni od prenosenja zevanja nilskih konja u realnom vremenu, a kamoli od drugog teniskog meca. Isli su na varijantu da ispostuju aktuelnog sampiona + sto verovatno smatraju da ce biti izjednaceniji mec. Cisto igracki gledano, nema tih para zbog kojih bi radije gledao Endija i Vavrinku nego Novaka i Tima.

Ja sam izgleda jedan od retkih kome je Mari gotivan i kao igrac i zabavan za gledanje. I dalje ne kapiram nadimak depresivno trckaralo  :(

Meni je Marej super lik.

Ja sam izgleda jedan od retkih kome je Mari gotivan i kao igrac i zabavan za gledanje. I dalje ne kapiram nadimak depresivno trckaralo  :(

Nije bas da nesto gotivim Andy-ja, ali daleko od toga da je nezanimljiv i "depresivno trckaralo". Ne razumem ljude koji tako pisu za njega, a njegova igra se razlikuje od Novakove u sitnim nijansama. I taj mec je za mene i atraktivniji.

da nema novaka bio bih vatreni navijac andyja. kul igrac, zanimljiv za gledanje plus veliki lik off court.

To.

Jednom gurao kapu u usta od besa.

Teško je ne voleti takvog čoveka. :D

Edited by wall