June 5, 20168 yr Realno ovi sa ES verovatno drže matsa zato što bi im neko tražio više kinte! ???? ....shit has hit the fan...
June 5, 20168 yr -devojka od milion dolara...hm Mali :Hail: Edited June 5, 20168 yr by Kanzas siti zez
June 5, 20168 yr pa da, mats je tema, ne novakova pobeda. mrze nas mamu im njihovu samo se podsetih zasto ne citam teniske teme. Novace bravo , dobar deo fanova
June 5, 20168 yr pa da, mats je tema, ne novakova pobeda. mrze nas mamu im njihovu samo se podsetih zasto ne citam teniske teme. Novace bravo , dobar deo fanova Pa ako ga slušaš trenutno sve ti je jasno, jebi ga
June 5, 20168 yr Šta kaže, očistili teren, pa Đovak pobedio, koji paćenik U stvari je potpuna iskompleksirana budala...
June 5, 20168 yr pa da, mats je tema, ne novakova pobeda. mrze nas mamu im njihovu samo se podsetih zasto ne citam teniske teme. Novace bravo [emoji106] , dobar deo fanova Upravo, jebe nam se za Novaka, mi smo samo čekali da vidimo šta će Mats da kenja.
June 5, 20168 yr -devojka od milion dolara...hm Mali :Hail: Jebote...ovo mu je bolja propaganda za izbore sledćee godine nego što bi mu bilo koja agencija odradila
June 5, 20168 yr bar da mu prikenjava neko ko sam nije igrao najšablonskiji tenis od svih šampiona.... Edited June 5, 20168 yr by yolo
June 5, 20168 yr -devojka od milion dolara...hm Mali :Hail: Ćuti bre, plakao sam zbog tog filma k'o neutešan. Jastuk nije preživeo.
June 5, 20168 yr pa da, mats je tema, ne novakova pobeda. mrze nas mamu im njihovu samo se podsetih zasto ne citam teniske teme. Novace bravo , dobar deo fanova 136 stranica je o Matsu. Tenis nije ni spomenut.