Timmy Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) Veoma smo blizu pocetka RG, pa je red da imamo temu. Godina u kojoj Novak osvaja Grand Slam, pa samim tim mora napokon i ovaj Pariz da padne :) Bilo bi lepo da izbegne Nadala u 1/4 i Tima u 1/8 finala. Sanse za svako izbegavanje su 1:4, pa nema razloga i da ne bude tako :D Ne mislim naravno da ce Novak izgubiti od njih, ali mnogo je lakse do polufinala doci preko nekih Berdiha i Cilica, nego protiv ove dvojice. Elem, zvanicni sajt: http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html Edited May 19, 2016 by Timmy
Random Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Glede zdrijebeta, pravda bi pobijedila ako bi Rafa zavrsio u Fedovoj cetvrtini, pa ovaj nek onda odustaje kad hoce da ne remeti raspored. Novaku da dodju Nishikori i Wawrinka da se poslije dosta muke poravnaju neki racuni i ceka Rafa/Andy u finalu.
kobni zelaya Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Jorovićka pobedila Johanson u drugom kolu kvalifikacija. Đere igra treće kolo kvalifikacija za jedno sat vremena, ali ima težak posao protiv 26 nosioca Pavlašeka. Ostali su ispali.
Tsai Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Najvise se plasim Endija, ovi ostali tesko da mogu da dobiju Novaka na tri dobijena.
189- Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 vise se plasim wawrinke nego andyja. nisam nesto siguran da andy moze u tri seta da pobedi novaka. mora odigrati najbolji mec u karijeri na sljaci za to i da novak bude ispod prosecan.
Arkadija Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ne znam odakle mu informacija, komentator na Sportklubu je upravo saopštio kako Rodžer propušta RG.
Mil@n Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Novak će Wawu uništiti ako se sretnu, to je neka moja prognoza. Marej je druga priča, mnogo zajebaniji u ovom momentu.
Lancia Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ko dobije Nadala u svom delu zdrebeta, nek se oprosti od trofeja. To ne znaci, da ce ga Nadal osvojiti.
1n54jd3r Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ne znam odakle mu informacija, komentator na Sportklubu je upravo saopštio kako Rodžer propušta RG. evo i na b92,,,posteno pre zreba
189- Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ne znam odakle mu informacija, komentator na Sportklubu je upravo saopštio kako Rodžer propušta RG. picka
kobni zelaya Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Drago mi je za Đerea, pošto je tek dvesta i neki na atp listi, ovo je veliki uspeh i očekuje ga veliki napredak. Ako dobije nekog iz vrha, gledaćemo ga na tv-u. :)
Recommended Posts