January 14, 20178 yr Author Jeste. I dobri su. A imali su i sreće da im ne prilepe etiketu folkroka koju su zasluživali više nego Bijelo Dugme. Bar u tim starim danima. Oni samo teraju svoje. Žika ima vrlo formirano mišljenje o muzici i ne odustaje od njega. Mnogo mi je drago da mu se taj čvrst stav već decenijama isplaćuje. Gledao sam ih letos u Bojčinskoj šumi, nikad bolji. Koliko su van trendova, to je fantastično. Raša mi je prvi komšija i višedecenijski prijatelj. Jednom sam ga pitao da li zna da je lupao bubanj na Utiscima. Gleda me čovek belo i nema pojma o čemu pričam. Ja mislim da on nikad nije ni čuo za Kozmetiku. Došao, odlupao, naplatio i zaboravio. Jebe mu se za istoriju.
January 15, 20178 yr Ja mislim da on nikad nije ni čuo za Kozmetiku. Došao, odlupao, naplatio i zaboravio. Jebe mu se za istoriju. :0.6:
February 11, 20178 yr promako mi ovaj topk Krsto grešni msli valjda da je motorin mali kamion, ali bend izgleda i zvuči sjajno.
February 11, 20178 yr Verovatno najtrapaviji gitarista ikada a i najružnija publika al svejedno predivan video.
February 18, 20178 yr ceo dan slusam frisko nabavljene vinile leon russela, pa sam malo po yt-u trazio i nasao ovo blago