June 25, 20168 yr Ja imao 1 budzet no mi Kubara nije bio dovoljno gej, a najozbiljnije umalo da ga uzmem
June 25, 20168 yr Poljaci bi najvoleli kad bi mogli da pobede sa 0-0 <_< a ja uzmem njihovog napadača evo sad se i povredio a onda i moj bek jedini od komplet odbrane dobije karton 1 strašno, najbolje da ne pratim ovu rundu uopšte
June 25, 20168 yr Šta ti kažem, moj neprijatelj je toliki nemač pojma da je od svih mogućih veznjaka na ovom svetu on stavio kubu u tim Gotovo je ovo, a i bio sam previše stručan za ovakav 1 fantazi od samog starta :(
June 25, 20168 yr Poljaci bi najvoleli kad bi mogli da pobede sa 0-0 <_< a ja uzmem njihovog napadača evo sad se i povredio a onda i moj bek jedini od komplet odbrane dobije karton 1 strašno, najbolje da ne pratim ovu rundu uopšte Bar si se Dzeme bede resio...tj Dzemala Bijedica Edited June 25, 20168 yr by ubibobi
June 25, 20168 yr Gotovo je ovo +1 neko gomila Poljake i Velšane a neko Francuze... jbg sad je kasno.
June 25, 20168 yr Bar si se Dzeme bede resio...tj Dzemala Bijedica ma nisam mogao više da ga trpim. a i dadoše onih 5 miliona pa reko što da ne uzmem KDBa umesto njega. saće Džemo da zabije, mmw. El se racuna ucinak u produzecima? trebalo bi, reko prvi u svijet da se cs računa posle 120 minuta, nema razloga da ne računaju i za napadački učinak.
June 25, 20168 yr Amater. Moj je počeo da kuka pre utakmice, u 14.55 <_< Edited June 25, 20168 yr by levi