ubibobi Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 To kapiram,ali ako je recimo tim1 pobedio tim2 , tim2 pobedio tim3 a tim3 pobedio tim1...sta se gleda u tom slucaju
Kanzas siti zez Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 To kapiram,ali ako je recimo tim1 pobedio tim2 , tim2 pobedio tim3 a tim3 pobedio tim1...sta se gleda u tom slucaju pa klasik poeni pre klasika se gleda poen razlika. Pravi se krug izmedju ta tri tima, izracuna se poen razlika u njihovim mecevima i pravi se tabela. Nek Tolaa razresi dilemu.
Calavera Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Calavera trenutno prvi medju skoro 11k ucesnika iz Srbije i samo 8 bodova ispod vodeceg na svetskoj listi. Bravo, care! sta da vam kazem, videli ste i sami™, ostvarili smo nasu prepoznatljivu igru kratkih paseva™, publika je bila moj 12. igrac™, ali osmo mesto je najopasniji rezultat™.
ubibobi Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 pre klasika se gleda poen razlika. Pravi se krug izmedju ta tri tima, izracuna se poen razlika u njihovim mecevima i pravi se tabela. Nek Tolaa razresi dilemu. I tu bih bio u prednosti...ali steta sto se od toga nista nece ni dogoditi
Velocipede Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 (edited) Tolaa ne može da nastavi vođenje PPP Euro 2016 Fantasy-ja, pa ću ja preuzeti. Dobio sam sva neophodna uputstva. :) Nakon trećeg kola po grupama, dalje idu prvi i drugi iz svake grupe. Pobednici grupa će biti nosioci u žrebu za 1/8 finala. Žrebom se određuju parovi 1/8 finala, ali i raspored do finala, tj. nema novog žreba nakon svakog kola. U 1/8 finala ne mogu da se sastanu timovi iz iste grupe u prvoj fazi. U slučaju nerešenog rezultata, odlučuje ukupan broj poena osvojenih do tada. Žreb će biti održan dan nakon završetka trećeg kola u grupama, tj. 23. juna. Edited June 21, 2016 by Velocipede
malkin Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 puč u savezu, šta je ovo... mora double blind žreb da bude, ne može ovo jedna osoba sama da radi. čisto regularnosti radi
crtamOrasi Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 (edited) Fak zreb, realno, pitanje svih pitanja je hoce li mrtvi Muller nesto da uradi ili ce cekati da ispizdim i prodam ga Zakiticu ga trakom jos jednom Edited June 21, 2016 by crtamOrasi
Velocipede Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Mora i on bar jedan gol da da... Metnuo sam mu i ja traku...
Pokojni Ruxin Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 (edited) Kalaverara Milet hettrik, opustite se. Znam jer ostavljam traku dajeru. Mrsko mi stresirati se Edited June 21, 2016 by Ruxin
crtamOrasi Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Totalno je gej ostaviti traku igracu koji ima 6 bodova.
Pokojni Ruxin Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Živa istina! Eto šta ovaj smarački fantazi napravi od mene, onakve 1 ljudine :(
Recommended Posts