Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uefa Euro 2016 Fantasy

Featured Replies

Raćoooooo

Sent from my D2403 using Tapatalk

• Replies 897
  • Views 48.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:lolol: :lolol: :lolol:

Svaka čast calaveri, koliko dominira tačno će i pokojni džudžak da postigne jedno 2 kom

(Uz ogradu da nisam gledao mađare, možda je to stvarno najlogičnija stvar na svetu)

iz tvog posta zakljucujem da nisi poslusao moj dobronamerni savet :( bice nesto od dzudzua, izvodi sve prekide i penale za iznenadjujuce solidnu madjarsku.

Najjače :dry:

Razmišljao sam i o nolari, ali sam se totalno poveo taktikama u "inat hejterima" i "kita na panj". Ne žalim ni za čim :fantom:

Kako stojiš na globalnom planu inače? U ovom ćeš, dakucnemudrvo, dizdominraš, a u kapiram da si se dosta dobro kotirao u onoj skrnavosti od prvog kola?

Jel vreme da navijamo za 1 sony? :)

bio sam 70. nakon prve veceri drugog kola, onda pao na 695, sad sam verovatno opet blizu top 100. sjebao me onaj asist albe iz ofsajda <_<

a za soni se svakako ne mozes nadati, ovi su teske stipse... prva nagrada 1 tablet ili tako neka dzidzabidza™   :isuse:

Edited by Calavera

Da, izneverovao sam još na početku kad sam video da su nagrade beše neki kineski smartfon+dres, lopta, gaće, čarape, štucne... :isuse: Ali sony™ je 1 tradicija, organizovaćemo se mi između sebe kad budeš prvi -_-

Inače meni je bilo ispod časti da dominiram u takvom štekarskom fantaziju :fantom:

gledaj ovu dvojicu, posle dva kola ugovaraju igranje na soniju :isuse:

Pitam samo, naš čoek a vidi se da ume -_-

A i da imam da navijam za koga kad izduvam na svim poljima. Neću sigurno za tebe kad si takav hejter :mad:

Edited by Ruxin

gledaj ovu dvojicu, posle dva kola ugovaraju igranje na soniju :isuse:

zato od tebe nikad nista nece biti! nemas postovanja prema boljima i lepsima od sebe!!!

realno, vise me kenja nego sto umem, sve sto bi u fplu poslo naopako ovde je bio bingo. mozda bi bilo bolje da se i tamo pojavim dva dana pred sezonu i skarabudzim nesto.

da pusi qrac uefa fantasy koji je azara oznacio kao "doubtful" pa sam ga ostavio na klupi :isuse:

Idi bre azarara, mogo si pričekati i kdba, ko da on to ne bi takođe pospremio :mad:

da pusi qrac uefa fantasy koji je azara oznacio kao "doubtful" pa sam ga ostavio na klupi :isuse:

Pa jbt imao si u 14h zvanicne sastave objavljene

Pa jbt imao si u 14h zvanicne sastave objavljene

Kod mene je to 8h ujutru