Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Svaka čast calaveri, koliko dominira tačno će i pokojni džudžak da postigne jedno 2 kom (Uz ogradu da nisam gledao mađare, možda je to stvarno najlogičnija stvar na svetu)
Calavera Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 iz tvog posta zakljucujem da nisi poslusao moj dobronamerni savet :( bice nesto od dzudzua, izvodi sve prekide i penale za iznenadjujuce solidnu madjarsku.
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Najjače Razmišljao sam i o nolari, ali sam se totalno poveo taktikama u "inat hejterima" i "kita na panj". Ne žalim ni za čim
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Kako stojiš na globalnom planu inače? U ovom ćeš, dakucnemudrvo, dizdominraš, a u kapiram da si se dosta dobro kotirao u onoj skrnavosti od prvog kola? Jel vreme da navijamo za 1 sony? :)
Calavera Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) bio sam 70. nakon prve veceri drugog kola, onda pao na 695, sad sam verovatno opet blizu top 100. sjebao me onaj asist albe iz ofsajda <_< a za soni se svakako ne mozes nadati, ovi su teske stipse... prva nagrada 1 tablet ili tako neka dzidzabidza™ Edited June 17, 2016 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Da, izneverovao sam još na početku kad sam video da su nagrade beše neki kineski smartfon+dres, lopta, gaće, čarape, štucne... Ali sony je 1 tradicija, organizovaćemo se mi između sebe kad budeš prvi -_- Inače meni je bilo ispod časti da dominiram u takvom štekarskom fantaziju
malkin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 gledaj ovu dvojicu, posle dva kola ugovaraju igranje na soniju
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Pitam samo, naš čoek a vidi se da ume -_- A i da imam da navijam za koga kad izduvam na svim poljima. Neću sigurno za tebe kad si takav hejter Edited June 17, 2016 by Ruxin
Calavera Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 gledaj ovu dvojicu, posle dva kola ugovaraju igranje na soniju zato od tebe nikad nista nece biti! nemas postovanja prema boljima i lepsima od sebe!!! realno, vise me kenja nego sto umem, sve sto bi u fplu poslo naopako ovde je bio bingo. mozda bi bilo bolje da se i tamo pojavim dva dana pred sezonu i skarabudzim nesto.
hazard Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 da pusi qrac uefa fantasy koji je azara oznacio kao "doubtful" pa sam ga ostavio na klupi
Pokojni Ruxin Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Idi bre azarara, mogo si pričekati i kdba, ko da on to ne bi takođe pospremio
ducca Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 da pusi qrac uefa fantasy koji je azara oznacio kao "doubtful" pa sam ga ostavio na klupi Pa jbt imao si u 14h zvanicne sastave objavljene
hazard Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Pa jbt imao si u 14h zvanicne sastave objavljeneKod mene je to 8h ujutru
Recommended Posts