June 17, 20168 yr Paklen igrač! A nisam ja imao ništa protiv čoveka, više protiv ideje da je levo krilo španske reprezentacije dobar izbor za dragoceno mesto u špicu, koliko god golova utrpao na prijateljskim. Ali to je sve odavno postalo nebitno - ovde svi špicevi ne rade, ja sam izgubio poziciju da pametujem o fantaziju, a nolito će večeras da uvali 2 kom... :( Edited June 17, 20168 yr by Ruxin
June 17, 20168 yr Italijani nisu izdali :) 244 poena na prediktoru, Bufon i Kjelini clean sheet - steta jedino sto je Bufon dobio zuti al jebiga...forza italia!
June 17, 20168 yr Perišić :) smem li se ponadati... edit. Rodni, jel si i njega prodao ko Hamšika? Edited June 17, 20168 yr by malkin
June 17, 20168 yr Ruxin je od svih mogucih levata na sredini terena morao da ima bas Perisica. Ako Inijesta i Ramos ne daju jedno 3 gola Turcima moracu da se kidam sa Sokolovicima za prolaz.
June 17, 20168 yr On 17. 6. 2016. at 16:17, malkin said: Perišić :) smem li se ponadati... edit. Rodni, jel si i njega prodao ko Hamšika? Jok, evo gledam u šoku :o Pregurao bih lakše tog hamšika da me konopljanka nije skroz prodo. Reko jedni protiv ruskih smarača a drugi protiv siraca, iskoristi poklon ruxine, ne pravi se pametan :( Edited June 17, 20168 yr by Ruxin
June 17, 20168 yr On 17. 6. 2016. at 16:26, Delija67 said: Ruxin je od svih mogucih levata na sredini terena morao da ima bas Perisica. Ako Inijesta i Ramos ne daju jedno 3 gola Turcima moracu da se kidam sa Sokolovicima za prolaz. Trpati levate sa 5+ golova u kvalifikacijama je generalno solidna politika Poslednje kolo protiv neozbiljnog kobnog, ako te sad dobijem tačno bih čak mogao i proći grupu, uglavnom nezasluženo. U klasiku sam pak propo u startu, i to mi dosta ubija volju. h2h je za ljude koji nisu dovoljno mačo za klasik, ostajem pri tome. :( Edited June 17, 20168 yr by Ruxin
June 17, 20168 yr Mogao bi Kobni da se loguje u nedelju ujutru, bar da zameni ove koji nisu na prvenstvu. Mene je zreb zajebo da protiv njega igram u kolu u kom sam bio u vrhu klasika.
June 17, 20168 yr Da, to si u pravu. A meni je još pošlo za rukom da u prvom kolu imam isto bodova koliko i ok. Uz malo manje sreće na žrebu bio bih uglavnom već otpisan.