Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Paklen igrač! A nisam ja imao ništa protiv čoveka, više protiv ideje da je levo krilo španske reprezentacije dobar izbor za dragoceno mesto u špicu, koliko god golova utrpao na prijateljskim. Ali to je sve odavno postalo nebitno - ovde svi špicevi ne rade, ja sam izgubio poziciju da pametujem o fantaziju, a nolito će večeras da uvali 2 kom... :( Edited June 17, 2016 by Ruxin
hazard Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Italijani nisu izdali :) 244 poena na prediktoru, Bufon i Kjelini clean sheet - steta jedino sto je Bufon dobio zuti al jebiga...forza italia!
malkin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Perišić :) smem li se ponadati... edit. Rodni, jel si i njega prodao ko Hamšika? Edited June 17, 2016 by malkin
Delija67 Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Ruxin je od svih mogucih levata na sredini terena morao da ima bas Perisica. Ako Inijesta i Ramos ne daju jedno 3 gola Turcima moracu da se kidam sa Sokolovicima za prolaz.
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Perišić :) smem li se ponadati... edit. Rodni, jel si i njega prodao ko Hamšika? Jok, evo gledam u šoku :o Pregurao bih lakše tog hamšika da me konopljanka nije skroz prodo. Reko jedni protiv ruskih smarača a drugi protiv siraca, iskoristi poklon ruxine, ne pravi se pametan :( Edited June 17, 2016 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Ruxin je od svih mogucih levata na sredini terena morao da ima bas Perisica. Ako Inijesta i Ramos ne daju jedno 3 gola Turcima moracu da se kidam sa Sokolovicima za prolaz. Trpati levate sa 5+ golova u kvalifikacijama je generalno solidna politika Poslednje kolo protiv neozbiljnog kobnog, ako te sad dobijem tačno bih čak mogao i proći grupu, uglavnom nezasluženo. U klasiku sam pak propo u startu, i to mi dosta ubija volju. h2h je za ljude koji nisu dovoljno mačo za klasik, ostajem pri tome. :( Edited June 17, 2016 by Ruxin
Delija67 Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Mogao bi Kobni da se loguje u nedelju ujutru, bar da zameni ove koji nisu na prvenstvu. Mene je zreb zajebo da protiv njega igram u kolu u kom sam bio u vrhu klasika.
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Da, to si u pravu. A meni je još pošlo za rukom da u prvom kolu imam isto bodova koliko i ok. Uz malo manje sreće na žrebu bio bih uglavnom već otpisan.
John Coltrane Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 A Mandzo nista nista i slovom nista. Sent from my iPhone using Tapatalk
Delija67 Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Jel vazi gol Perisica ako bude 3:0 za Cehe? To bi mogla da mi bude sansa
ducca Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Kako sam osetio Moratu i sutnuo ga iz tima da bi uzeo Pelea
Pokojni Ruxin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) :D Slučajno, promašio loptu Edited June 17, 2016 by Ruxin
Recommended Posts