hazard Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 ajmo rumunji dajte jos jedan gol jebo vas ja ili bar sviceri ako rumunji numeju
Delija67 Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja imam i Grizmana i Pogbu Mada Koschelni ce klin sitom da prebije njihove poene, pa cu da startujem ko i u prvom kolu , pa da cekam Nemce da se razigraju.
Delija67 Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Racunam da nisu tolki slepci da prime gol od Albanije
pantelia Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ali Djuru sa prvom asistencijom u karijeri Meni treba zabraniti da igram ovo, ne mogu da uzivam u lepoti fudbala
malkin Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Racunam da nisu tolki slepci da prime gol od Albanijeto možda na onom severnijem ptf-u. ovde je prvo pravilo da su najnepovoljniji i najneočekivaniji ishodi izvesni
Kanzas siti zez Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 kakav sjeban dan Coltrane ima Evru, a ja Ramija, a poznato je da su Albanci najslabiji po desnom boku. Teško ću se provući bez bar dve asistencije Evre.
Moća Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Mehmedi iznenadio ali tek sad vidim da sam duplirao englesku odbranu
Pokojni Ruxin Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Paja večeras izlazi u 59. min, bez ikakvog učinka, mmw :(
ubibobi Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nemam ništa protiv. Kukanje na stranu, mene ovaj fantazi do jaja zabavlja. Umirem od smeha na moje konstantno i nadahnuto probijanje dna, iz dana u dan, sve jače i jače. A ima li šta bitnije nego da se čoek lepo zabavi Upravo tako kolega,svako dno ima i svoj podrum Nosonja npr. kojeg ne cenim kao igraca i generalno ga izbegavam kada god mogu,sada kad sam ga doveo naravno prekida sa serijom golova i dodatno me nervira stativama i kuknjavom koja tragicno izgleda na njegovom nakaradnom licu
Recommended Posts