June 10, 20168 yr Jebeni ziru. Da je dao ona dva gola na asistencije pajea vec bih upisao pobedu u prvom kolu :) valjda ce u drugom da popravi to. Evo ga :)
June 10, 20168 yr Paja, Ziru... Kupljeni u poslednji cas umesto Pogbe i Grizmana, jer mi je sredina bila preslaba u varijanti sa ovom dvojicom. ????
June 10, 20168 yr Paja, Ziru... Kupljeni u poslednji cas umesto Pogbe i Grizmana, jer mi je sredina bila preslaba u varijanti sa ovom dvojicom. ????kod mene ne Paja ustupio mesto 1 Perišiću. tolko numem ovo edit. evo ode i ramin cs edit. da dodam da sam umesto Stanciua jutros pazario 1 Džemailija. sreća pa postoji wc Edited June 10, 20168 yr by malkin
June 10, 20168 yr mislim da se ovde dobija 2 poena za iznudjen penal i 4-6 za gol, znaci stanko™ porobio.
June 10, 20168 yr Koliko je ozbiljna milerova povreda? Kako?Gde?!?Sta??!? Miler nosi koferce?E Jbg. lepo je pocelo,kapetan mi lupa po stativama a jedini dostojan zamenik u autu
June 10, 20168 yr Ma mož da osvoji 26 poena, ko je krenuo sa rumunjima u timu bolje da odmah sam ugasi nalog