Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

U jbt, ovaj Dugalić otkako je onomad zaprijetio da će da emigrira, nijedan projekat da ga zaobiđe :lol:

Posted

Baš se mislim da li se on opraštao sa svima i najavio selidbu za Kanadu ,ali neka ogrejalo ga srpsko sunce

Posted

Da I ja sam se pitao čemu da zahvalimo na tolikoj eksploataciji njegove njuške. U koji od klanova je upao? 

Nego, ona serija 5. Dokle je to stiglo i jel ima na netu gde da se gleda? 

Posted

Bila treća epizoda, a druga je išla tokom čuvenog upada u RTS, samo u jednom momentu u sred priče upada Nebojša iz Beograda u kadar. Sa znakom Pinka. 

Posted

pet je losa serija uzimajuci u obzir tri epizode, likovi vise u vakuumu, nerazradjena je, a steta, premisa nije losa

Posted

Da, prilično konfuzna, tanka, a obećavala je, djelovala je obećavajuće glede atmosfere, kvalitetno mračno, ali djeluje da su se dobre ideje dohvatili nedorasli igrači. 

Posted

Eto, ja sam oba puta pogledao prvu epizodu i delovalo je da može nešto ispasti od toga. 

Posted

Pet je sasvim dobra serija za sada. Balsa je dugo pekao zanat, i konacno pokazao da je i ranije zasluzio priliku.

Inace, juce Laus u maloj ulozi inspektora. Jebote, kako covek pleni prirodnoscu. Sa Vukom Kosticem u identicnoj ulozi dobili bi samo cringe momente..

Posted

Nije loš Državni službenik, gledaće se, jedva čekam da vidim kako će da pobiju sve šiptarske teroriste ili šta već. Ono, gledaće se. Mislim, nije mi baš uverljivo, i nije da nisam imao par momenata "daj, jebote...", no nije ništa gore od sličnih serija inostrane proizvodnje. A i snimano je kod mene u kraju (okupaciju parkinga i preskakanje njihovih kablova dok trčim im neću zaboraviti), čudo jedno šta filtri i ostale digitalne obrade naprave od mog omiljenog kafića.

Sin Dragan u duploj ulozi krimi-patriote :rolleyes:. Nebojša Dugalić je čist :laugh: sa onim zamišljenim pogledom. Stvarno mirođija u svakoj čorbi, svako veče u nečemu. Sreća nema Vuka Kostića i Slavka Štimca, no tu je Tihomir Stanić u ulozi Đubreta korumpiranog na položaju. 

Posted

gledao jučer ovu zaspanku za vojnike gage antonijevića. serija je proizišla iz filma što obično ne obećava, ovo je gledljivo

možda pogledam film, ako ga uopšte ima na kioscima

Posted (edited)

na novoj

e

juče bila prva, upravo počela druga

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

PET nije bas grozna kao sto sam ocekivao.

Kakav je Drzavni sluzbenik?

Posted

deluje ok, gledljivo i nema transfera neprijatnosti.