Reaktor Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Jel do mojih ušiju problem, ili ovaj Goran Bogdan nume da govori? Ne razumem 80% tog njegovog mumlanja, a to mi je još u "Senkama nad Balkanom" zasmetalo poprilično... sreća pa je u "Fargu" glumio ćutologa.
milfisland Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Dobro jel vredi da se gleda [emoji6]Zavisi od benchmarka koji ti je. Za serije koje su na nasem jeZiku moze proci. Odgledao. Da je bash sranjw prekinuo bi. A i ima samo 6 epizodaSent from my iPhone using Tapatalk
Reaktor Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 (edited) 8 hours ago, Frank Pembleton said: Dobro jel vredi da se gleda Uprkos ovde pomenutim nedostacima, serija je vrlo gledljiva i intrigantna. Ja sam je spičio u jednom danu. Mogla je biti bolja, ali je i ovakva kvalitetnija od svega što se ovih dana snima na balkanskim prostorima (uključujući i Bjeline megalomanske projekte). Edited January 8, 2019 by Reaktor
Frank Pembleton Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Goran Stanković i Vladimir Tagić: Društvena kritika u ‘Jutru’ nadilazi dnevnu politiku
Cane Vukic Prebranac Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Ја одгледао прву епизоду неко вече. Недостаје суптилности, баш су типски ликови. Али опет, гледљиво је и вјероватно ћу погледати и остале епизоде. Ако Тони пита, она мала плавуша је добра. Не знам колико ће се касније појављивати она адвокатица, надам се да хоће.
Frank Pembleton Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 Kad smo vec kod riba, ona cerka Anice Dobre me se bas i nije dojmila....
Timmy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Ko je Anicina cerka? Mala plava iz Uspjeha? Meni ona odlicna. U svakom smislu bolja od one profesorke iz jutra. Em mala lepotica, em skroz korektno glumi.
Timmy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) Nije ta, nadjoh sad. Mins Sovtic. Ja je znam samo kao drugaricu muzicarku iz zigosanih. Tu je onako... Ima talenta, al mora da radi.. Mada pored one trece drugarice deluje kao Meril Strip licno. Edited January 9, 2019 by Timmy
Cane Vukic Prebranac Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 7 minutes ago, Timmy said: Mala plava iz Uspjeha? Meni ona odlicna. U svakom smislu bolja od one profesorke iz jutra. Em mala lepotica, em skroz korektno glumi. Tara Thaller
Jumanji Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Ahaaaa, to je cerka Anice Dobre...Sta je te dece odjednom..Pa ok, zanimljivo izgleda, ima nesto i na mamu, ali njena gluma mi nije bas ostavila neki utisak za sada, no na kraju meni ni Anica nije neka glumica, osim sto je eto obelezila neki mali period u nasoj kinematografiji i ostala vise misticna zellja mnogima, jer jos od pocetka 90-tih snima uglavnom u Nemackoj.
svashtabezneshto Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 mislim da tara (mala iz uspjeha) nije ćerka anice dobre bio je skoro neki intervju sa njom, prvu audiciju za seriju je propustila jer je radila za mekdonalds, ne verujem da bi ćerka anice dobre radila u meku.
Jumanji Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Cerka A.Dobre se zove Mina Sovtic ili Softic i mislim da ne igra u Uspjehu, iako seriju jos nisam gledala. Igra u Ubicama (ljubavnicu Luneta koga su ubili u II sez.), Zigosanima (drugaricu celistkinju) i Korenima, tu sam je videla.
mozzer Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 On 8.1.2019. at 18:10, Frank Pembleton said: Goran Stanković i Vladimir Tagić: Društvena kritika u ‘Jutru’ nadilazi dnevnu politiku Bash to. U centar. Bravo.
Recommended Posts