Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovo blizu maksimuma za ovakvu seriju, i da bih voleo da u budućnosti vidim seriju koja bi obrađivala suđenje. Tu bi bilo prostora za bolju razradu likova.

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Sludge Factory said:

Da, ali otkud odjednom SAJ, a Bandovic insistira da oni vode akciju hapsenja? I ispalo je da su ih ubili tek tako, bez povoda. Ok, videcemo u narednoj epizodi kako ce to hendlovati, ali ostavljeno je u ovoj epizodi da bude, onako, sumnjivo. 

Pa onda tast prica Bandovicu da se pazi, jer sta ce biti kad politicari krenu da se pominju, najebace, itd. Plus, tast je taj koji im je zapravo dao kljucno usmerenje da ih uhvate, sta oni nisu pratili advokata sami? 

Ili recimo Silerova, zasto je srusena? To je bitno bilo da se prikaze, da je ruse, a neke druge stvari jok. Itd. 

Za ostalo se slazem, odnosno slazem se da seriji fale likovi, a cak i serije koje imaju ideju da prikazu samo faktografski tok dramaticnih, da ne kazem "akcionih", dogadjaja imaju prostora i za razradu likova. Moraju da imaju. 

nisam geldao 4. epizodu ali en znam odakle tast. bandovic je mile novakovic, nikakav miletov tast/rodjak ne postoji, ne znam sta im to znaci. fedja stukan je rodoljub milovic, on je meni potpuno pogresan izbor, mislim da bi pokidao kao negativac. 

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

on je meni potpuno pogresan izbor, mislim da bi pokidao kao negativac. 

У "Клану" је глумио Чумета. 

Posted

Da, i dobar je bio.

• +1 1
Posted

klan nisam gledala. da li neko zna gde bih mogla da potražim? blagodarim.

Posted

Da serija malo više prati činjenice a da je malo manje proizvod dramatizacije ne bi ni bila na RTS-u a vrv ne bi bila ni snimljena.