utilitarist Posted November 4 Posted November 4 super ako je tako jer da bi uopšte došli u situaciju da prave rezultate prvo bi trebalo da osmisle pobedu dos-a a onda i 5. oktobar. a nakon toga da žongliraju sa koalicijom od 18 stranaka.
kud u maglu Simoviću Posted November 4 Posted November 4 @Kampokei bilo je i onih koji su slavili, napili se po drugi put u životu 2
Zabalujev Posted November 4 Posted November 4 1 hour ago, Have_Fun said: Mislim da su bili zatrovani demonizacijom Đinđića koja se tada širila.. pa da je trebalo vremena da uvide pravu sliku. Kao ova novinarka iz serije. Novinarka je, otprilike, simbol tadašnjeg B92, i to nije samo Peščanik, nego i jutarnji i zabavni programi, ređalo se po Đinđiću tada samo tako (slušao sam taj radio u to vreme otprilike ceo dan, plus Hit nedelje na 202 ). Ovi što su slavili su više bili na liniji - mafijaš, špijun, tražio bombardovanje, švercuje cigare, oteo Koštunici državu, DOS JE NAJGORI. Sve su to simptomi našeg društva, građanskog i radikalskog dela i posledice bolesti vidimo par decenija kasnije. 6
Jimmy Kowalski Posted November 4 Posted November 4 Jel jos nekog ovak glumac sto igra Bagzija podsetio na Sinisu Malog? 2
dillinger Posted November 4 Posted November 4 (edited) 8 hours ago, Palmira said: Видим да пишете о серији Клан. Њу једноставно нисам могао да погледам дуже од 30 секунди, ни један дијалог нисам издржао, јер су ми ликови изгледали као сићушни клинци из неке дечије комедије и био сам бесан што се таква страшна организација која се бавила бруталним убиствима и исплела такву мрежу у држави осликава тако банално. Овде, она прва сцена из Шилерове, тачно преноси атмосферу опоре језе и тачно тако су изгледали кримоси из тог времена. Е сада, лик Ђинђића је малтене споредан и из ове прве две епизоде изгледа као да је он неки неснађени и помало наиван човек. Можда је то и логично тумачење, узимајући у обзир шта му се догодило, али ипак би морао да има већу дубину. Можда је и у томе реазлог што Мићановић не делује довољно убедљиво за неке. Klan je dobra serija. Ne moze istu da krasi opora jeza jer je prica o usponu jedne kriminalne grupe. Sablja je kao sto svi znamo finale, ono sto biva na kraju Rana, Skarfejsa I svega ikad snimljeno na te teme. A ovi se preigrali daleko vise jos. Druga je stvar sto mnogi ocekuju katarzu drustva kroz jednu igranu seriju, danas I ovde na RTS. Bespotrebno. I ovo sto gledamo je puna kapa Edited November 4 by dillinger 2 1
*edited by mod Posted November 4 Posted November 4 2 hours ago, Zabalujev said: Novinarka je, otprilike, simbol tadašnjeg B92, i to nije samo Peščanik, nego i jutarnji i zabavni programi, ređalo se po Đinđiću tada samo tako (slušao sam taj radio u to vreme otprilike ceo dan, plus Hit nedelje na 202 ). Ovi što su slavili su više bili na liniji - mafijaš, špijun, tražio bombardovanje, švercuje cigare, oteo Koštunici državu, DOS JE NAJGORI. Sve su to simptomi našeg društva, građanskog i radikalskog dela i posledice bolesti vidimo par decenija kasnije. Ooo da sećam se da li je bio Peščanik ili Brakus, neka jača radio emisija pa ljudi zovu da kažu da li su za Djindjuve ili Košpice jer je sve to ionako isto.
Zabalujev Posted November 4 Posted November 4 (edited) Brakus, da. Kad se setim sinhronizovane akcije posle Đinđićevog komentara o vrapcima u prašini... Sitnca u poređenju sa onim: orden, a ne frekvencija, to je već bilo iz svih oružja, kuvare na položaje...Svi redom, u svim terminima, ne znam da li je Ritam srca ispratio. Peščanik je imao svoj stil, no tamo je bilo onih koji su puštali drugačije glasove. Bar Peščanik ima svoju arhivu gde je sve izloženo i transkribovano (tu mi je negde DVD), a Brakus, Manijak, dnevni i jutarnji programi like tears in the rain. Edited November 4 by Zabalujev
dillinger Posted November 4 Posted November 4 2 hours ago, Kampokei said: Zanimljivi su mi vasi postovi o radovanju nakon ubistva. Ja sam tada ziveo u Srbiji i odlicno se secam tog dana. Cak sam se i uvece vozio taksijem, ali nisam nista slicno video ni cuo (doduse siri centar Beograda je u pitanju, pa jel...). Kazem ovo jer je meni je scena sa taksistom bila malo preterana, ali, eto vidis, izgleda da ipak nije. Bilo je radovanja itekako. Mislim ugrubo Srbija je tad bila Trecina Seselj Trecina Kostunica Trecina Djindjic Nakon ubistva ovi u sredini se preispituju ide vreme pijeteta ali Tijanic i tabloidi do jula dizu glavu Sablja je selektivna, Ceda I Beba vedre I oblace I izranja G17+ kao mi smo reformatori ali protiv Cedine&Bebine Sablje I dolaze prvi postsablja izbori u decembru ocekivao se uspon neokaljanog G17 ali cvrc, Radikali opet trecina Kostunica postojan a gradjanisti isto jaki s novim licem Tadicem. G17 tropa
Sludge Factory Posted November 4 Posted November 4 (edited) 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jel jos nekog ovak glumac sto igra Bagzija podsetio na Sinisu Malog? Mene. Kad budu pravili seriju o padu Vucica, on da glumi Malog obavezno. Edited November 4 by Sludge Factory 1 1
Milosh76 Posted November 4 Posted November 4 Meni je muka bilo posle 15 minuta prve epizode, a zvuk metka kao da me je pogodio u grudi. Mucno, mucno, mucno.
ragasto Posted November 5 Posted November 5 Reakcije posle 2. epizode: https://www.danas.rs/kultura/reakcije-aktera-dogadjaja-na-seriju-sablja/ Veruović već vrišti o krupnim neistinama u seriji, jedino što ne kaže koje su to neistine. Kamoli još nešto.
Ardian Posted November 5 Posted November 5 11 hours ago, Sludge Factory said: Mene. Kad budu pravili seriju o padu Vucica, on da glumi Malog obavezno. Jedva čekam to da gledam! 5
Sokrat Posted November 5 Posted November 5 13 hours ago, Sludge Factory said: Mene. Kad budu pravili seriju o padu Vucica, on da glumi Malog obavezno. Scenario i režija: Lazar Ristovski 1 4
Hele Posted November 5 Posted November 5 5 hours ago, ragasto said: Reakcije posle 2. epizode: https://www.danas.rs/kultura/reakcije-aktera-dogadjaja-na-seriju-sablja/ Veruović već vrišti o krupnim neistinama u seriji, jedino što ne kaže koje su to neistine. Kamoli još nešto. Prikazali da slavi rodjendan sa sinom? 1
Recommended Posts