Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

Pokušaću opet, sa više strana sam čuo da je dobar pa verovatno sam prerano odustao

• Replies 4.5k
  • Views 480.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

• Author
1 hour ago, napadaj said:

Odgledao Volju sinovljevu. Dobro je, lepo je što je ovako nešto snimljeno kod nas. Poslednje 2-3 epizode su slabije od prvih 5-6, vidi se da je malo zbrzano, ima naivnih scena, loše glume i malobrojne ekipe koja je trebalo da čini veliku gomilu, ali ne smeta previše. Svaka čast Ćeraniću i Madžareviću, nadam se da će nastaviti. Preporučujem film "Lihvar" koji su radila ta dvojica, njime su me još ranije kupili.

Oni su imali milion malera u toku snimanja, da je čudo da je to uopšte "izašlo". Mislim na "Volju sinovljevu"...

E sad da li to uopšte treba da zanima prosečnog konzumenta?

Pa ne, naravno...

41 minutes ago, Nikodije said:

Jel taj Lihvar ono u Inđiji što se dešava? Čini mi se da sam pokušao zimus da ga gledam pa sam brzo odustao zbog iritantnih likova al možda je trebalo da mu dam šansu.

Gleda mi se Volja sinovljeva, ali film.

Jeste, Lihvar je lociran u Inđiji.

Nemoj da gledaš film. Napravljen je od delova serije, pa nije dobar, jer ima previše započetih priča koje se ne razrešavaju, neki likovi se pojavljuju pa nestaju bez objašnjenja itd. Meni je tako objasnio drugar koji je u tom svetu i koji predaje na FDU, pa sam ga poslušao i gledao samo seriju.

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Oni su imali milion malera u toku snimanja, da je čudo da je to uopšte "izašlo". Mislim na "Volju sinovljevu"...

E sad da li to uopšte treba da zanima prosečnog konzumenta?

Pa ne, naravno...

Svojevremeno sam malo kibicovao snimanje Volje dok su radili u Boru.

Jalovište borskog rudnika je savršeno da se upotrebi kao scenografija u postapokaliptičnim filmovima.

• Author
24 minutes ago, Filozof manijak said:

Svojevremeno sam malo kibicovao snimanje Volje dok su radili u Boru.

Jalovište borskog rudnika je savršeno da se upotrebi kao scenografija u postapokaliptičnim filmovima.

Odavno je taj "mesečev pejzaž" upisan u "teftere" producenata kao lokacija...