April 7Apr 7 30 minutes ago, General Melchett said:Evo i i mi porodično krenuli da gledamo stigli do pred kraj prve sezone. Deca odlepila (5. i 4. razred). Isto i za mene Kičić prijatno iznenađenje. Scenu kod Gorice Popović kao soc. radnice klinci ocenili kao nešto najsmešnije što su videli u životu Mi smo to tada (tu scenu) cesto premotavali...vise puta. A prvo smo porodicno pogledali film "Realna prica" u bioskopu. E sad....nismo uspeli da decu "nateramo" da pogledaju drugu sezonu ( (sad su jos veci momci pa imaju drugih "obaveza" :) )... te samo supruga i ja gledamo....
April 7Apr 7 ako neko moze da mi pomogne, da li u seriji Moj rodjak sa sela ima scena kada Drakce peva Dudi pesmu Salvare od Vere Ivkovic?
April 8Apr 8 odakle sad vuku kosticu dete sa micalovickom u ubice mog oca 7?! kolika je to vremenska razdaljina od kraja sezone 6? da li je to njegovo dete koje je imao sa radivojkovicevom?
April 9Apr 9 On 8. 4. 2025. at 10:26, Ros said:odakle sad vuku kosticu dete sa micalovickom u ubice mog oca 7?! kolika je to vremenska razdaljina od kraja sezone 6?da li je to njegovo dete koje je imao sa radivojkovicevom?Imao je dete sa jednom od devojaka iz prve ili druge sezone.
April 13Apr 13 A od kada je inspektor Jakovljević sa Mićalovićkom? Ja se sećam da je ona sarađivala na dva slučajja, ali otkud sada zajednički život?
1 hour ago1 hr On 8. 4. 2025. at 1:22, ultra plasticni said:ako neko moze da mi pomogne, da li u seriji Moj rodjak sa sela ima scena kada Drakce peva Dudi pesmu Salvare od Vere Ivkovic?Mislim da ima slična scena, ali Drakče često menja tekstove pesama radi zajebancije sa samim sobom, po sećanju, mislim da on tu peva za sebe: "To što može telo moje, to može retko koje", a odnosi se na to što je uspeo da ide uz korak sa mlađom ljubavnicom, profesorkom muzičkog jako snažnog libida.