Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Ko nije stigao ili nema vraćanje, od sutra ide epizoda i na Max strimingu.

Posted (edited)

mucno. micanovic ocekivano bezvezan, glumi prostom imitacijom ali odluka da se djindjicev lik minimizira i time podvuce cinjenica da je on zrtva i prije nego sto je to ocigledno postao, je odlicna.

sto kaze sludge, kontekst je nepotpun i jasno je koji mu dio i zasto nedostaje.

Edited by morgana
  • +1 2
Posted

Uf, stomak mi se svezao u cvor od samog pocetka epizode, a vidim da nisam jedini. Sergej izgleda rodjen da glumi ozbiljne zlocince, odlican je, kao sto je bio i kao Arkan kod Gorana Markovica. Timotijevicu isto leze te mafijasko huliganske uloge. Navojec deluje dosta dobro kao Duca, a Tihana Lazovic kao Ruzica mi je bas los casting.

• +1 7
Posted

Da li je Ljilja Buha zaista pobegla ovako i otišla na neku tv da sve ispriča???? Ovi novinari sa izmišljene tv mi najviše smetaju u seriji.

• +1 3
Posted

nepriznata kolektivna trauma

• +1 9
Posted

Kada prikažu snimak sa sprovoda, toliko me pogodio, više nego kada sam događaj bio, a i tada mi nije bilo dobro.

Strašno je kakve su zveri i njihovi pomagači haračili ovom zemljom i ostavili nam kukavičija jaja da odgajimo, da nas sada unište do kraja.

• +1 4
Posted
10 minutes ago, Arkadija said:

Kada prikažu snimak sa sprovoda, toliko me pogodio, više nego kada sam događaj bio, a i tada mi nije bilo dobro.

Strašno je kakve su zveri i njihovi pomagači haračili ovom zemljom i ostavili nam kukavičija jaja da odgajimo, da nas sada unište do kraja.

i mene pogodio, doslovno me vratio u ono doba

Posted

Nismo ni izašli iz onog doba na žalost

• +1 3
Posted

Najjača scena ikad je onaj taksista što urla na ulici.

Antologija čista. 

I paradigma.

• +1 3
Posted

Svedočanstvo.
U to vreme i ovde su svi taksisti bili radikali.

• +1 1
Posted

Imao je Miloš Vasić, pok. novinar Vremena, priču o vožnji automobila u svojoj zbirci "Moj muški svet".

priča o ocu koji je imao položeno ali je izbegavao da vozi jer je vožnja "kočijaški posao". 

• +1 1
Posted

Dobra knjiga, baš dobra.

Taksista vozi mislim 'Ladu', nije slučajno.

• +1 2
Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Da li je Ljilja Buha zaista pobegla ovako i otišla na neku tv da sve ispriča???? Ovi novinari sa izmišljene tv mi najviše smetaju u seriji.

Ma jok, pokupila je policija negde na ulici,  navodno jeste pobegla. Da li su priče o  trovanju Čumeta tačne, da li je stvarno oteta, zna samo ona. Inače... Ti izmišljeni mediji su mi najveći problem sa serijom. Sad će neko da tuži i/ili uvredi se ako se pomene Nacional? Valjda veliki opozicionar Predrag Popović :dry: 

Jedan aspekt medijske atmosfere jeste prikazan preko ove novinarke, ali je to bio samo delić slike. Videćemo da li će potonje epizode nešto da dodaju. Mogu npr. da puste i Tomin govor sa famoznog Šešeljevog ispraćaj.

Druga epizoda je

prikazala korupciju, ali mislim da nisu baš dobro predstavili koliko su hapšenja bila masovna.

26 minutes ago, steins said:

Najjača scena ikad je onaj taksista što urla na ulici.

Antologija čista. 

Dokumentarna. Nazdravljalo se po kafanama, "moj sin isti Legija, xexe", svašta je bilo.

Za sada mogu da kažem da je serija tehnički dobro urađena,  ali mi kao savremeniku događaja smetaju kreativna rešenja iz prve epizode, dok me je druga epizoda bolje vozila. 

Serija Porodica je i dalje neprevaziđena što se tiče prikaza događaja iz naše skorije političke prošlosti.

Posted

Dizajn je sranje. Liči na Insajder dokumentarce. 

Zlatibor Lončar iskusno nije imenovan. 

Umesto mučnine koju izaziva sahrana setimo se tri meseca čiste slobode tokom vanrednog stanja, tri meseca koja mnogi od nas neće ponovo dočekati. Hvala Đinđiću bar za to kratko vreme normalnosti.

• +1 3