smooth.Op Posted January 14 Posted January 14 Ja sam u ova tri dana sabio svih 39 epizoda (faktički 40, jer je prva duplo duža). Ne da sam oduševljen serijom, nego sam totalno pod utiskom i skroz me vozi ceo vajb. Kadrovi bg-a, muzika, glumci, gluma... Naravno da ima nedostataka i da nije sve savršeno. Autori nemaju puno projekata iza sebe, pa je očekivano da još nisu stigli do finih podešavanja. Međutim, to uopšte nije nešto što iritira ili ne znam koliko spušta kvalitet serije. Zato što se totalno saživiš sa likovima, počneš da navijaš za njih, da strepiš za njih i njihovu sudbinu. Svako od nas će se pronaći u nekim osobinama i sudbinama kako glavnih junaka, tako i onih sporednih. Isto tako ćemo prepoznati i naše drugare i roditelje... Pogotovo je legla meni, bg nostalgiku. 4
Hele Posted January 14 Posted January 14 2 hours ago, mozzer said: Pa nije ta serija o seksu, nego o poboljsanju drustva i stavu mladih ljudi..... i zato je najbolja... E, jbg, mogao si ovaj post da napises pre nego sto sam krenuo da gledam 😞
bags Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, smooth.Op said: Pogotovo je legla meni, bg nostalgiku. I soundtrack je odlican. Ja sam dugo vrteo u kolima. 2
Hele Posted January 14 Posted January 14 Meni onako, dosta promasaja s obzirom da ima vec toliko muzike u seriji i s obzirom da je to neka muzika koju volim. Suvise necega sto ne prati ni pricu, a ni ne odgovara likovima, Fica je neka metalika, Sasa i Ljuba su onako malo cvrsci likovi i sigurno nisu u tom fazonu, Andjela mozda jedino. Ne znam, mozda je i do novca i lakse su ortacki sredili neke bendove da im ne moraju nesto placati. Naravno, klasik zavrsnica Pionirom 10 i pesmom Da, da, da - vrhunski odabir, narocito posle bombardovanja na pocetku svake epizode da Jutro sve promeniti nece. Steta sto je skinut onaj kultni fan-made sada vec legendarni spot za tu pesmu. Patike za trcanje vrh odabir za scenu, Teske boje isto, Leo Martin, Darkwood Dub, Nipplepeople... Ona Gruba igra isto zanimljiva i odlicno uklopljena, Jarboli i zabluda... ali na to sve dosta toga sto mi je ipak previse nekako indie njanjavo, nisu bas serija ni serija ni likovi toliko. u tom fazonu, nekad deluje kao da je soundtrack za seriju u kojoj se radi o onom liku koji drzi Escape room 😁 Dobar izbor pravca, mada i sasvim logican, ali u svemu tome i sa tolikom slobodom i tolikim prisustvom muzike, moglo je jos vise vrhunskih uboda.
Hele Posted January 14 Posted January 14 (edited) I bas dok pisem, iz druge prostorije sa radija ide - Volim te jos kao prije 😁 To Andjela peva na karaokama 😂 Edited January 14 by Hele
mozzer Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, Hele said: Meni onako, dosta promasaja s obzirom da ima vec toliko muzike u seriji i s obzirom da je to neka muzika koju volim. Suvise necega sto ne prati ni pricu, a ni ne odgovara likovima, Fica je neka metalika, Sasa i Ljuba su onako malo cvrsci likovi i sigurno nisu u tom fazonu, Andjela mozda jedino. Ne znam, mozda je i do novca i lakse su ortacki sredili neke bendove da im ne moraju nesto placati. Naravno, klasik zavrsnica Pionirom 10 i pesmom Da, da, da - vrhunski odabir, narocito posle bombardovanja na pocetku svake epizode da Jutro sve promeniti nece. Steta sto je skinut onaj kultni fan-made sada vec legendarni spot za tu pesmu. Patike za trcanje vrh odabir za scenu, Teske boje isto, Leo Martin, Darkwood Dub, Nipplepeople... Ona Gruba igra isto zanimljiva i odlicno uklopljena, Jarboli i zabluda... ali na to sve dosta toga sto mi je ipak previse nekako indie njanjavo, nisu bas serija ni serija ni likovi toliko. u tom fazonu, nekad deluje kao da je soundtrack za seriju u kojoj se radi o onom liku koji drzi Escape room 😁 Dobar izbor pravca, mada i sasvim logican, ali u svemu tome i sa tolikom slobodom i tolikim prisustvom muzike, moglo je jos vise vrhunskih uboda. Slazem se, ali i dalje mi je najbolja domaca serija. Muziku je skupila Janja Loncar a rediteljski dvojac je isti koji je radio i Sablju.... meni je Jutro, mnogo, MNOGO bolje.... ali dajem im plus i za ovo
Hele Posted January 14 Posted January 14 (edited) Ima ona scena kad su u kolima i ide ona neka pesma i oni je kao pevaju, prisecajuci se kako su je pre par godina pevali, vracajuci se sa Exita valjda. Nekako skroz usiljena i neprirodna scena 😁 I izbor muzike neprirodan likovima. Jesu oni malo hipstercici, ali nisu toliko artsy fartsy fazon/pronadjite svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije 😁 Andjela i Filip su iz Mirijeva, strebercici, Fica je uvek neki tvrdji zvuk furao kad je imao slusalice, Ljuba je iz unutrasnjosti, bivsi sportista, onako, snalazljiv, radio je i kao obezbedjenje u nocnom klubu 😁 Sasa je isto onako zena lav, borac, malo onako dete ulice, zajebana, ne ide taj fazon uz nju bas. Ok, gotivi Bouvija, ali Bouvi i ide uz nju i nije tolika limunadica. Ali ok, nije ni toliko bitno, dobra serija i dobar izbor muzike vecinski. Nije savrseno, ali za domace uslove vrhunski. Edited January 14 by Hele
Frank Pembleton Posted January 14 Author Posted January 14 1 hour ago, mozzer said: Slazem se, ali i dalje mi je najbolja domaca serija. Muziku je skupila Janja Loncar a rediteljski dvojac je isti koji je radio i Sablju.... meni je Jutro, mnogo, MNOGO bolje.... ali dajem im plus i za ovo A o kojoj seriji pričate?
smooth.Op Posted January 14 Posted January 14 2 minutes ago, Frank Pembleton said: A o kojoj seriji pričate? Jutro će promeniti sve. Pretraživao sam na brzinu šta se pisalo po ppp o seriji. Mislim da si baš ti pisao kako si bio sa nekim iz ekipe i kako su na mišiće sve izvukli. Da definitivno neće biti nastavka.
Frank Pembleton Posted January 14 Author Posted January 14 Ma zato što si napisao "...i za ovo im dajem plus..."
smooth.Op Posted January 14 Posted January 14 Ne ne, nisam mislio kao kako ti ne znaš koja je serija, a pisao si. Nego sam ti odgovorio na pitanje, a onda sam se setio da si pisao ono da neće biti nastavka pa sam to spomenuo. 1
Recommended Posts