giuseppe Posted November 2 Posted November 2 (edited) Dobar start. Mučnina u želucu i kao da sam ja kriv što su ga ubili; neobjašnjiv osećaj, ali jako sličan onome od pre 20 godina. Spoiler: nisam. Bandović se polako pretvara u Paju Vuisića. Šteta što je lud inače. Edited November 2 by giuseppe
kud u maglu Simoviću Posted November 2 Posted November 2 + za ljubu bandovića, deluje tako lagano, kao da ne glumi meni je onaj drugi pandur(kolega) takođe odličan. ko je on?
garcia Posted November 2 Posted November 2 feđa štukan. glumac, pisac (Blank). ex snajperista vojske BiH. ex narkoman. persona non grata u srbiji. 2
SNARC Posted November 2 Posted November 2 Odgledah.. Mnogo ja kasnim sa odlukama u zivotu, to kapiram. Pozitivan utisak..to sto se u seriji pojavljuje Zlatko Buric...i ozbiljan plus, Navojec kao Duca 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2 Posted November 2 22 minutes ago, garcia said: feđa štukan. glumac, pisac (Blank). ex snajperista vojske BiH. ex narkoman. persona non grata u srbiji. thx nije mi prošao edit, kad sam video cast listu shvatio sam da je on 1
April Posted November 3 Posted November 3 Beba Popović je materijalna greška u seriji. U vreme atentata već neko vreme nije imao pristup Đinđiću. Posle atentata se volšebno vratio u kancelariju i vratio sebi izvršne funkcije. Mićanović standardno preglumljuje. Bandović, Štukan, Trifunović standardno perfektni. Sva trojica privatno deluju kao obični foliranti, ali pred kamerom zidaju kao majstorčine kakvih ima sve manje. Dokaz su da je gluma ozbiljan zanat i da nije posao za fine dečake. 5
Haklberi Posted November 3 Posted November 3 Teška je ovo uloga za bilo kog glumca, pogotovo što je Đinđić bio specifičan na mnogo načina. Ali sem Mićanovića ja stvarno ne vidim nekog glumca koji bi mogao ovo da iznese. Za lik Legije jedino bih tu ubacio Benčinu iako je Trifunović baš glumčina.
Milošica Posted November 3 Posted November 3 29 minutes ago, April said: Bandović, Štukan, Trifunović standardno perfektni. Sva trojica privatno deluju kao obični foliranti, ali pred kamerom zidaju kao majstorčine kakvih ima sve manje. Dokaz su da je gluma ozbiljan zanat i da nije posao za fine dečake. Smatraš li ih trojicom najboljih glumaca u kasnim 40im/ranim 50im kod nas? 1
April Posted November 3 Posted November 3 2 hours ago, Milošica said: Smatraš li ih trojicom najboljih glumaca u kasnim 40im/ranim 50im kod nas? To je inače dobra generacija. Pripadaju joj i Glogovac i Jezdić. 1
Sludge Factory Posted November 3 Posted November 3 2 hours ago, April said: Beba Popović je materijalna greška u seriji. U vreme atentata već neko vreme nije imao pristup Đinđiću. Posle atentata se volšebno vratio u kancelariju i vratio sebi izvršne funkcije. Mićanović standardno preglumljuje. Bandović, Štukan, Trifunović standardno perfektni. Sva trojica privatno deluju kao obični foliranti, ali pred kamerom zidaju kao majstorčine kakvih ima sve manje. Dokaz su da je gluma ozbiljan zanat i da nije posao za fine dečake. Ne samo sto tad nije bio tu, nego se ne secam da je Beba uopste davao intervjue onog tipa kao u seriji pre atentata ikome ikad. Mozda nekoj novini/nedeljniku. Ne deluje mi Fedja kao folirant, ovako u javnim nastupima, ali to je moj utisak, mozda gresim. Ostalo potpis. 1
Haklberi Posted November 3 Posted November 3 Feđa je opasan folirant veruj mi. Majka mu je iz Banje Koviljače nedaleko od mene, običan džanki bio, nije video ozbiljnog rata, ali čovek poturio priču, prošlo i sad živi od romana.
giuseppe Posted November 3 Posted November 3 Ko da je bitno. Glumiti ume, viđeno već u 'Kotlini' i inače
Sludge Factory Posted November 3 Posted November 3 6 minutes ago, Haklberi said: Feđa je opasan folirant veruj mi. Majka mu je iz Banje Koviljače nedaleko od mene, običan džanki bio, nije video ozbiljnog rata, ali čovek poturio priču, prošlo i sad živi od romana. Mozda. Sto kazu ljudi nije toliko ni bitno, dobar je glumac.
utilitarist Posted November 3 Posted November 3 ima dosta faktičkih grešaka ali bolje to pravi presek stanja od bebe koji među drugarima pominje predsednika jugoslavije vojislava koštunicu. večeras u 20h je druga epizoda.
Recommended Posts