Milošica Posted January 12 Posted January 12 12 minutes ago, Hele said: Voleo bih sad da snime nastavak da vidimo gde su sad i sta rade. Rakočevića sam skoro video u filmu "Za danas toliko". Ne znam jel ste gledali. 5
booyaka Posted January 12 Posted January 12 Najjači momenat u Jutro će promeniti sve kada dolaze kod nje u kafić i niko ne plaća piće, ne samo prijatelji, svi koji dođu
Hele Posted January 12 Posted January 12 7 minutes ago, Milošica said: Rakočevića sam skoro video u filmu "Za danas toliko". Ne znam jel ste gledali. Kako mu ide, jesu napravili onu igricu?
Milošica Posted January 12 Posted January 12 (edited) Just now, Hele said: Kako mu ide, jesu napravili onu igricu? Ne. Bukvalno ništa ne radi, hipsteraj teški. Edited January 12 by Milošica
Hele Posted January 12 Posted January 12 6 minutes ago, booyaka said: Najjači momenat u Jutro će promeniti sve kada dolaze kod nje u kafić i niko ne plaća piće, ne samo prijatelji, svi koji dođu Kinta se kupila od gudre u wc-u, pice je sitnis i nebitno
Jimmy Kowalski Posted January 12 Posted January 12 Just now, Milošica said: Ne. Bukvalno ništa ne radi, hipsteraj teški. Takav je bio i kao direktor Valjevske bolnice u Vreme smrti. Tezak jebivetar.. 1
Hele Posted January 12 Posted January 12 Just now, Milošica said: Ne. Bukvalno ništa ne radi, hipsteraj teški. Standardno znaci. Zanimljivo je da se Stojiljkoviceva udala za Gorana Bogdana, a bas je izgledalo da je srecan u onom selu sa zenom i decom. Mala rastura brakove, opasna je. 1
booyaka Posted January 12 Posted January 12 3 minutes ago, Hele said: Kinta se kupila od gudre u wc-u, pice je sitnis i nebitno Što bi rekao Nikodije, trebalo je da bude više sisa i dupeta, bila bi bolja serija
Hele Posted January 12 Posted January 12 Pa zato je i bila bolja na pocetku, posle se svi nesto upristojili. I realno nikada nije nesto prikazano zasto to i kako, Isidora se prcala u wc-u sa musterijama, u druge dve trecine serije bas nista. A nije kao da je nesto sad tu se desilo, ono, nasla stalnog momka, postala hriscanka ili sta ti ja znam.
smooth.Op Posted January 12 Posted January 12 Pa zamenile su živote Saša i Anđela. Dok je prva imala kafić, opijala se svaki dan i privodila oženjene muškarce i klinčadiju, druga išla sve kako su očekivanja. Faks, posao u struci, momak koji ispunjava sve katergorije itd.
booyaka Posted January 12 Posted January 12 Niko ne želi da gleda dosadan, skladan porodični život Spice a little bit 1
Hele Posted January 12 Posted January 12 (edited) Kuzmanovic babojebac, Isidora se prca po toaletima... i onda umesto da sve to spoje i nastane eksplozija kad je i Jovana postala lezbo, a i Rakocevic poceo da prca, oni pretvorili u jos veci smor nego na pocetku. Edited January 12 by Hele
booyaka Posted January 12 Posted January 12 Isidora je idealna za takve uloge, to se videlo još u Klipu. Samo da ima hrabrosti da nastavi tim putem.
Hele Posted January 12 Posted January 12 A Jovana nije... kad vidis da glumi negde, znas odmah da ce biti golotinje i seksa 😂 1
mozzer Posted January 14 Posted January 14 Pa nije ta serija o seksu, nego o poboljsanju drustva i stavu mladih ljudi..... i zato je najbolja... 2
Recommended Posts