Milosh76 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Za sve mazohiste i one koji nisu gledali film 1
Zabalujev Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Jeste, na mts su mi juče pokazali popup sa reklamom 😁
msv Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Fanove će obradovati informacija da se snima i treći deo
Frank Pembleton Posted September 25, 2022 Author Posted September 25, 2022 Iskače mi reklama za 3. sezonu KLAN-a po insertima, atentat i sablja....shiit has hit the fan.
Blojler Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Kotlina Nova serija Danisa Tanovica, igra Fedja Stukan, Izudin Bajrovic, Mario Knezovic - onaj pevac Zostera sto je bio i u Kljunu . Stukan dominira, covek ima neki magnetizam i harizmu... Ne znam da li postoji glumac sa nasih prostora da ima takvo prisustvo na ekranu, nesto kao Bekim... Fotografija super, zvuk odlican i kadrovi Sarajeva prelepi - Tanovic profi odradio sve... Prva epizoda obecava, nadamo se da nece d'useru
fusion_ Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Odlična prva epizoda.Dobro je što ima samo 5, pa valjda neće da razvuku radnju.
fusion_ Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Na FTV nedeljom u 20h.6 dana ranije (ponedeljkom) izlazi na BH Telecom platformi pa se možda već večeras pojavi 2. epizoda na netu. https://federalna.ba/kriminalisticka-serija-kotlina-na-federalnoj-televiziji-soekr 1
Blojler Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 I druga epizoda kotline vrlo vrlo dobra. Bosanski glumci za sad sure bika, bas su dobri. Mali crnogorac onako, malkice prenaglasen na momente u svojoj minijaturi. Muzika, fotografija, dijalozi, sve bas kako treba cak i radnja lepo vozi... Za sada preporuka i dalje stoji... 1
fusion_ Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Meni je Kotlina top. Sarajevski glumci odlični, a dobro dođe predah od srpskih kojih ima svuda. Preporuke.
Čutura Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 3.10.2022. at 8:02, fusion_ said: Na FTV nedeljom u 20h. 6 dana ranije (ponedeljkom) izlazi na BH Telecom platformi pa se možda već večeras pojavi 2. epizoda na netu. https://federalna.ba/kriminalisticka-serija-kotlina-na-federalnoj-televiziji-soekr Jel ima taj FTV kod domacih provajdera? Nesto ga ne nalazim.
Recommended Posts