Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

8 hours ago, morgana said:

jel se to

Hide contents

objesio zgodjusni julijan ili ko?

Spoiler

Mislim da još nije, nego se Sonji priviđa to kao sledeći događaj. Verovatno će u finalu, odn.večeras, da bude trka da se to spreči. 

Zasad joj se ne žuri, sela da na miru doručkuje.:happy:

Ona scena svađe sa mužem ne znam dal je gore montirana ili odglumljena.

Hercegovac je logičan kasting izbor za Bunjevca. I još pušta svoje pesme u seriji.:rolleyes:

• Replies 4.5k
  • Views 475.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

tenks, zvuci logicno.

joj, dezmekasti muz. ok, nasla ga je po pretpostavljenom ili potisnutim liku kristijana ali uzasan je.

Odličan mladi Toma Fila

Lici na Borisa Dvornika iz mladih dana

u devetoj epizodi potkačili naprednaciste u tangama. spominju lika koji voli pse, a mrzi ljude koji nisu beli.

7 hours ago, vookela said:

Lici na Borisa Dvornika iz mladih dana

Boris Dvojnik   :Jova:

Privršiše i Kljuna.. Tjah, mlako za kraj, ostavljanje prostora za sezonu 2.

Pa jel ' ovo kao neki kraj ? 

Pravi crnjak ispade na kraju :dry:.

@renne, koji je mladi Toma Fila ?

Očekivao sam mračan i tužan kraj, al makar da je bilo jače akcije. A i Mariu izbio ercegovački akcenat u stresnoj situaciji. Naravno, sistem te laže i pobeđuje. :happy:

Ali dobro, bolje no što sam očekivao.

mnjah, srpska opsesija sluzbama, meni je na kraju bas suplje

37 minutes ago, morgana said:

mnjah, srpska opsesija sluzbama, meni je na kraju bas suplje

Opsesija ili ne, jedna tema iznad Umetnosti sve to opravdava jebiga.

U šestoj epizodi u scenama iz 90ih dečje igralište ima onu meku podlogu koju su počeli da postavljaju nekad posle 2000e. :)

edit: pardon, osmoj epizodi

Edited by salerokada

2 hours ago, Zabalujev said:

Očekivao sam mračan i tužan kraj, al makar da je bilo jače akcije. A i Mariu izbio ercegovački akcenat u stresnoj situaciji. Naravno, sistem te laže i pobeđuje. :happy:

Ali dobro, bolje no što sam očekivao.

Na kraju u sustini Kljun je ispao nasa, malo modifikovana, verzija Pocivali u miru. Nije lose, ali nista spektakularno..  

jel se kljun na S zavrsava sada u cetvrtak (ne znam ko na kom kanalu prati)?

vreme mu je. dosta je, zaista nema mesta nekom hajpu.

U vezi Branioca, pa to je sve gore i gore, ali ja ne mogu da prezalim sto su maksimalno iskulirali dokumentarnu prozu Tibora Varadija, a covek izdao 4 knjige sa slucajevima iz advokatske kancelarije njegovih predaka u Beckereku. Sjajno stivo, idealno za ekranizaciju i trenutno na akciji u Akademskoj knjizi NS