October 20, 20213 yr 8 hours ago, morgana said: jel se to Hide contents objesio zgodjusni julijan ili ko? Spoiler Mislim da još nije, nego se Sonji priviđa to kao sledeći događaj. Verovatno će u finalu, odn.večeras, da bude trka da se to spreči. Zasad joj se ne žuri, sela da na miru doručkuje. Ona scena svađe sa mužem ne znam dal je gore montirana ili odglumljena. Hercegovac je logičan kasting izbor za Bunjevca. I još pušta svoje pesme u seriji.
October 20, 20213 yr tenks, zvuci logicno. joj, dezmekasti muz. ok, nasla ga je po pretpostavljenom ili potisnutim liku kristijana ali uzasan je.
October 20, 20213 yr u devetoj epizodi potkačili naprednaciste u tangama. spominju lika koji voli pse, a mrzi ljude koji nisu beli.
October 20, 20213 yr Pa jel ' ovo kao neki kraj ? Pravi crnjak ispade na kraju . @renne, koji je mladi Toma Fila ?
October 20, 20213 yr Očekivao sam mračan i tužan kraj, al makar da je bilo jače akcije. A i Mariu izbio ercegovački akcenat u stresnoj situaciji. Naravno, sistem te laže i pobeđuje. Ali dobro, bolje no što sam očekivao.
October 20, 20213 yr 37 minutes ago, morgana said: mnjah, srpska opsesija sluzbama, meni je na kraju bas suplje Opsesija ili ne, jedna tema iznad Umetnosti sve to opravdava jebiga.
October 20, 20213 yr U šestoj epizodi u scenama iz 90ih dečje igralište ima onu meku podlogu koju su počeli da postavljaju nekad posle 2000e. edit: pardon, osmoj epizodi Edited October 20, 20213 yr by salerokada
October 20, 20213 yr 2 hours ago, Zabalujev said: Očekivao sam mračan i tužan kraj, al makar da je bilo jače akcije. A i Mariu izbio ercegovački akcenat u stresnoj situaciji. Naravno, sistem te laže i pobeđuje. Ali dobro, bolje no što sam očekivao. Na kraju u sustini Kljun je ispao nasa, malo modifikovana, verzija Pocivali u miru. Nije lose, ali nista spektakularno..
October 21, 20213 yr jel se kljun na S zavrsava sada u cetvrtak (ne znam ko na kom kanalu prati)? vreme mu je. dosta je, zaista nema mesta nekom hajpu.
October 21, 20213 yr U vezi Branioca, pa to je sve gore i gore, ali ja ne mogu da prezalim sto su maksimalno iskulirali dokumentarnu prozu Tibora Varadija, a covek izdao 4 knjige sa slucajevima iz advokatske kancelarije njegovih predaka u Beckereku. Sjajno stivo, idealno za ekranizaciju i trenutno na akciji u Akademskoj knjizi NS