Zabalujev Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 8 hours ago, morgana said: jel se to Hide contents objesio zgodjusni julijan ili ko? Spoiler Mislim da još nije, nego se Sonji priviđa to kao sledeći događaj. Verovatno će u finalu, odn.večeras, da bude trka da se to spreči. Zasad joj se ne žuri, sela da na miru doručkuje. Ona scena svađe sa mužem ne znam dal je gore montirana ili odglumljena. Hercegovac je logičan kasting izbor za Bunjevca. I još pušta svoje pesme u seriji.
morgana Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 tenks, zvuci logicno. joj, dezmekasti muz. ok, nasla ga je po pretpostavljenom ili potisnutim liku kristijana ali uzasan je.
Reaktor Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 u devetoj epizodi potkačili naprednaciste u tangama. spominju lika koji voli pse, a mrzi ljude koji nisu beli.
Zico Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 7 hours ago, vookela said: Lici na Borisa Dvornika iz mladih dana Boris Dvojnik 1
Zabalujev Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Privršiše i Kljuna.. Tjah, mlako za kraj, ostavljanje prostora za sezonu 2.
duda Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Pa jel ' ovo kao neki kraj ? Pravi crnjak ispade na kraju . @renne, koji je mladi Toma Fila ?
Zabalujev Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Očekivao sam mračan i tužan kraj, al makar da je bilo jače akcije. A i Mariu izbio ercegovački akcenat u stresnoj situaciji. Naravno, sistem te laže i pobeđuje. Ali dobro, bolje no što sam očekivao.
morgana Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 mnjah, srpska opsesija sluzbama, meni je na kraju bas suplje 1
Milošica Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 37 minutes ago, morgana said: mnjah, srpska opsesija sluzbama, meni je na kraju bas suplje Opsesija ili ne, jedna tema iznad Umetnosti sve to opravdava jebiga. 1
salerokada Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 (edited) U šestoj epizodi u scenama iz 90ih dečje igralište ima onu meku podlogu koju su počeli da postavljaju nekad posle 2000e. edit: pardon, osmoj epizodi Edited October 20, 2021 by salerokada
Jimmy Kowalski Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 2 hours ago, Zabalujev said: Očekivao sam mračan i tužan kraj, al makar da je bilo jače akcije. A i Mariu izbio ercegovački akcenat u stresnoj situaciji. Naravno, sistem te laže i pobeđuje. Ali dobro, bolje no što sam očekivao. Na kraju u sustini Kljun je ispao nasa, malo modifikovana, verzija Pocivali u miru. Nije lose, ali nista spektakularno..
foto Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 jel se kljun na S zavrsava sada u cetvrtak (ne znam ko na kom kanalu prati)? vreme mu je. dosta je, zaista nema mesta nekom hajpu.
ultra plasticni Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 U vezi Branioca, pa to je sve gore i gore, ali ja ne mogu da prezalim sto su maksimalno iskulirali dokumentarnu prozu Tibora Varadija, a covek izdao 4 knjige sa slucajevima iz advokatske kancelarije njegovih predaka u Beckereku. Sjajno stivo, idealno za ekranizaciju i trenutno na akciji u Akademskoj knjizi NS 2
Recommended Posts