May 18, 20204 yr 55 minutes ago, vladavsnarod said: Ko li ce Cedu da glumi? https://nova.rs/kultura/ekskluzivno-mira-igra-miru-bjela-nije-hteo-da-bude-sloba-porodica/ Neki od Djoganija
May 18, 20204 yr Author Pa dobro, i nije tako loše ispalo... Spoiler Klifhenger, ipak, možda pretekne. Sad očekujemo Aleksis u sledećoj sezoni. S tim u vezi, očekivao sam dinastija-završetak, svi mrtvi na gomilu, pa ko ispregovara honorar - pretekne. Definitivno ono što ću pamtiti kod Tajkuna je odličan rad direktora fotografije Radan Popović objasnio... ... Shiit has hit the fan...
May 18, 20204 yr 2 hours ago, Zabalujev said: Pa dobro, i nije tako loše ispalo... Hide contents Klifhenger, ipak, možda pretekne. Sad očekujemo Aleksis u sledećoj sezoni. S tim u vezi, očekivao sam dinastija-završetak, svi mrtvi na gomilu, pa ko ispregovara honorar - pretekne. Ko kaze da nastavak mora da ide hronoloski posle. Mogu da razrade pricu 20 godina ranije.
May 18, 20204 yr 3 hours ago, vladavsnarod said: A koja je dobra domaca serija u poslednjih 5-6 godina? Ozbiljno pitam... ako moze neka preporuka? Državni službenik,Besa,Senke prva sezona. Što se Tajkuna tiče,odlična režija i fotografija,ali scenario...
May 19, 20204 yr Pohvaljujem zabalujeva i deliju67, ljudi udaraju spojlere gdje treba. Budite ljubazni, dvaput razmislite da li je potrebno da vaš post ili dio istog stavite u spojler prije nego li kliknete "submit", drugih forumaša radi. Budite uviđavni, hvala.
May 19, 20204 yr 6 hours ago, Milošica said: Državni službenik,Besa,Senke prva sezona. Što se Tajkuna tiče,odlična režija i fotografija,ali scenario... +1 za navedene serije Tajkun bi verovatno bio u vrhu da su imali upola bolji scenario od ovog sranja. Takođe, toliko su mrmljali i nerazgovetno pričali da sam teku trećoj epizodi razaznala da se bivša firma zove Sabant.
May 19, 20204 yr Što se tiče Bese, meni su najbolji utisak ostavili albanski glumci i njihov performans. Jedna od najboljih serija u nas godinama u nazad
May 19, 20204 yr 12 hours ago, vladavsnarod said: A koja je dobra domaca serija u poslednjih 5-6 godina? Ozbiljno pitam... ako moze neka preporuka? Meso 3 koplja iznad ostalih u ponudi.
May 19, 20204 yr Kad ce neka serija o koroni? Kad je vec Nestorovic potpuno zamenio Jovu Radovanovica na kraju postova...
May 19, 20204 yr Imam ideju za cyberpunk neonoir seriju o coroni u postapokaliptičnom društvu u Srbiji. Plot twist: Vučić u stvari ne postoji, riknuo je od corone u samom startu epidemije, pa ga je DJ Žex digitalizivao i napravio od njega digitalnu ličnost koju koristi za pravljenje priloga i tv sadržaja e da bi držao narod pokornim. Ovde bi Dj Žex predstavljao svojevrsan pandan čarobnjaku iz Oza. Svi plebejci inficirani coronom se izoluju i odvode u covid bolnice, u kojima se u stvari ne leče, nego se mutacijom putem ozonizatora i modulatora frekvencije (powered by DJ Žex) spajaju u jedan bizarni i groteskni amorfni živi organizam-kompjuter (nešto tipa protomolekulu u the Expanse), u kojem se mogu razaznati oblici izobličenog i prenaduvanog Vučićevog lica. Jel može ovo kao potka za neki scenario? e da, umalo zaboravih
May 19, 20204 yr U drugoj sezoni Tajkuna... Posle srčanog udara koji će preživeti Vladan će okrenuti potpuno novi list i u životu i u poslu. Postaće uzorni građanin, a ulogu glavnog tajkuna u seriji preuzeće neko drugi. Scenario za nastavak tek treba da se piše, ali je sigurno da Simonović više neće biti s one strane zakona - otkriva naš izvor i nastavlja: - Ko će u drugoj sezoni igrati glavnog tajkuna, još se ne zna, tek će se raditi kasting za tu ulogu. Mogu vam samo reći da će se u nastavku serije pojaviti mnoštvo novih likova.
May 19, 20204 yr Da ne čitam unazad sve, ko zna na kakve spojlere ću da naletim [emoji846], jedno pitanjce samo: vredi li da se cimam oko Tajkuna ili...?
May 19, 20204 yr Previše epizoda, tu i tamo uzbudljivi momenti, nije loše za ubijanje vremena, ako ništa drugo.