Jump to content
IGNORED

Archer, Sterling Mallory (codename: Duchess)


Weenie Pooh

Recommended Posts

Mislim, vau!

 

Osećam se kao da sam nabasao u otrcani pab na rubu kraja grada samo da bih pio pivo dok u središtu prostorije dve osobe prožete entuzijazmom održavaju skup ljubitelja serije...

Link to comment

Uh.... evo saće 7 serijal stvarno je bruka da nismo do sada imali topik o ovom vrhunskom sitkomu. Ladno se organizacija zvala ISIS... sad se kao više ne zove :D

 

Interesantan je taj non-PC vajb konstantno pijanih a dobro naoružanih špijuna u kancelarijama sa estetikom 70ih, No One Lives Forever erotski fazoni i sl.

 

Sterling i njegova žena Lana koja mu stalno kenja, straight men za opaljenog Sterlinga.

Keva i njen švaler.

Batler navučen na heroin.

Nacista kome nisu kako treba isprali mozak, doktor Kriger i njegova virtuelna anime žena koju muči offscreen, neznanim mukama...

Sado mazo milijarderka koja ima san da postane superzvezda kantri muzika.

Seksualno potkovana bokserka, otresita devojka sa sela.

 

Sa ovako namerno poremećenim likovima, najobičnija kupovina hleba u supermarketu je nemoguća misija, a kamo li složene špijunske misije, koje ovi nekim čudom ispunjavaju.

U jednom momentu su potpuno prestali da rade za vladu i bavili su se krijumčarenjem kokaina iz neke male latinoameričke zemlje.

 

Jasno je da sve ovo prate reference na pop kulturu, ali nije tolika štreberijada. Šta ga znam, negde sredinom ili krajem 6 serijala mi je dokurčilo sve to i postalo mi je jako dosadno, ceo onaj plot sa svemirskom stanicom mi je bio jezivo dosadan i predvidljiv. Što bi rekli, derivativno.

 

Dešava se da gledam epizodu u kojoj budu jedan ili dva dobra štosa ili dve vickaste i oštroumne replike. A skoro sve se trude da budu takve.

Link to comment

Šta ga znam, negde sredinom ili krajem 6 serijala mi je dokurčilo sve to i postalo mi je jako dosadno, ceo onaj plot sa svemirskom stanicom mi je bio jezivo dosadan i predvidljiv. Što bi rekli, derivativno.

Jebiga, nije da nisi u pravu - peta sezona je apsolutni krešendo celog ludila i komotno su mogli tu da završe seriju. Šesta je bila malo nategnuta, ali nadam se da će se u sedmoj vratiti u sedlo. Mesto zbivanja je Holivud!

 

lana-02-2016.png

 

cheryl-02-2016.png

 

pam-02-2016.png

Link to comment

Po meni ni taj eksperiment sa viceom nije bio baš pun pogodak, a nemam ni neke velike nade da će se vratiti "slavni dani" prve 4 sezone.

 

Međutim istina je da je archer i na tom nivou miljama ispred 98% komedija i uvek vredan gledanja. Što može da potvrdi svako ko je pokušao da gleda moonbeam city.

Link to comment

Po meni ni taj eksperiment sa viceom nije bio baš pun pogodak

 

AckmGL4e1i7M4.gif

 

Evo na šta će ličiti sedma:

 

Edited by Weenie Pooh
Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Poboljsali su se u poslednjih par epizoda.

 

Kriger definitivno pobedio u ovoj poslednjoj,a tek njegov stajling.Steta samo sto je epizoda bila kraca.

 

Shoo!Shoo!Sha!Sha! :lolol:

Link to comment

"Thoreau was a fucking idiot! Shoo-shoo-shoo!" :D Krieger je moj idol, a najbolji trenutak mu je tu pred kraj kad komotno zaobiđe Archera i njegovog protivnika.

 

CiTYIKPUoAE_w3m.jpg

What is this, a chair factory?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...