Jump to content
IGNORED

BrExit?

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Prospero i ja smo se slozili da ce verovatno biti i vise. Danas sam pratio komentare nekih obicnih ljudi iz delova koji bi mogli naginjati Leave-u. Tacno je kod nekih bilo ono - mislio sam, al sam razmislio...zajebi 

Mada, naravno, nista to nije bas 100%, ali bilo bi veliko iznenadjenje da Leave pobedi

Posted

Hoćemo li se rešiti ovih Brita napokon?

Posted

Znači Junker priveo Brite k poznaniju prava :)

Posted

Znači Junker priveo Brite k poznaniju prava :)

Pa pazi Cameron jeste odradio te pregovore vrljavo, ali mi se cini da je kampanju odradio bez greske - isto kao i za izbore: stick to the plan, don't risk it. Milion puta ponovoljeno i to je to. Malo ima PMova kojima mesto u istoriji zavise od jednog dana. Danas je mogao da pobedi Leave, pa da za 2-3 godine usledi novi indyref u SCO i bude premijer koji je izveo UK iz EU i rasturio samu UK. Ovako, izgleda, bice premijer koji je sacuvao UK i utvrdio njeno mesto u EU. Uspeh.

E sad sa partijom sta ce biti videcemo

Posted

Hoćemo li se rešiti ovih Brita napokon?

Strepnja mi je veća od nade.

Posted

Njukasl i Sanderland se utrkuju ko će prvi da deklariše rezultat :D carevi

Posted

znaci brisu gumicama ko ludi  ^_^

Posted

bet 365 daje live ostanak 1,08 kvotu izlazak kvota 8

54,45% ispod 1,75 što implicira da prediđaju oko 54% remain

Posted

e djoka, a taman sam se ponadao da cemo da ponovo oteramo marvina sa foruma na neki ostrvski :(

Posted

Navijao za Remain, ali ovaj Farage je bas kvariigra sa ovim ranim priznanjem. Ja hteo da pravim kokice, cekiram mape do kasno u noc, ali realno uopste nije uzbudljivo.

Posted

Ipsos, rađeno juče i danas - 54%-46% Remain

Posted

Nice, farewell EU. ^_^

Posted

Nice, farewell EU. ^_^

There, there... častim te jedan šnaps.

• Create New...