Prospero Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Mančester malo više za ostanak od Liverpula, mada su gradovi u suštini oba za IN.
Dr Arslanagić Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Mora da je Alan Shearer izasao i rekao glasajte za Remain, a onda ovi iz Sanderlenda bili u fazonu e neces ga majci :D To je jedino logicno objasnjenje U stvari, setio sam se da Njukasl ima univerzitet.
jms_uk Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Ovo je zanimljivo (kliknuti na mapu) U mom selu :( Remain: 37.1% Leave: 48.9%
Marvin (Paranoid Android) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 (edited) 55%-32% za Remain Uvek su mi govorili da sam žuta banda. Edited June 22, 2016 by Marvin (Paranoid Android)
adam Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 (edited) i kod mene remain vodi. Remain: 49.5%Leave: 37%Leaning: Remain Edited June 22, 2016 by adam
jms_uk Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Krug Circle Line <_< U kom zivi vise ljudi nego u mom celom county-ju ...
MancMellow Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 (edited) U kom zivi vise ljudi nego u mom celom county-ju ... Pa kad je sve nahrupilo na Mayfair. Ja kad sam otišao 89te (posle provedena dva meseca) kad sad odem ne možeš da čuješ londonski akcenat Edited June 22, 2016 by MancMellow
Marvin (Paranoid Android) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Trend je više nego očigledan. Svi veći gradovi sa izuzetkom Birmingema i Bradforda su žuti i prežuti. Birmingem i Bradford imaju ogromnu doseljeničku populaciju i ne baš tako uspešnu integraciju kao, recimo, Lester, London da ne pominjem. Dakle kao i uvek, ovo je fajt nas urbane, uglađene, civilizovane i edukovane (videti Oxford i Kembridž kako sjaje) gospode protiv ignorant pointless peasants. Tu ne ubrajam Jmsa dabome, on je naš i više nego što smo mi. Ukratko, no news here, ako u petak u zoru još budemo Evropa, to su izvukli London i Škotska. I naš ubačeni element, Exeter.
MancMellow Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Trend je više nego očigledan. Svi veći gradovi sa izuzetkom Birmingema i Bradforda su žuti i prežuti. Birmingem i Bradford imaju ogromnu doseljeničku populaciju i ne baš tako uspešnu integraciju kao, recimo, Lester, London da ne pominjem. Dakle kao i uvek, ovo je fajt nas urbane, uglađene, civilizovane i edukovane (videti Oxford i Kembridž kako sjaje) gospode protiv ignorant pointless peasants. Tu ne ubrajam Jmsa dabome, on je naš i više nego što smo mi. Ukratko, no news here, ako u petak u zoru još budemo Evropa, to su izvukli London i Škotska. I naš ubačeni element, Exeter. A M'cr? :P
Marvin (Paranoid Android) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 A M'cr? :P Pih, bijednih pola miliona populacije u užem urbanom delu, toliko ljudi svakog četvrtka izlaktam dalje od sebe dok idem u svoj klub u Pall Mallu...
MancMellow Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Pih, bijednih pola miliona populacije u užem urbanom delu, toliko ljudi svakog četvrtka izlaktam dalje od sebe dok idem u svoj klub u Pall Mallu... :D Pa i levo (Trafford) i desno isto vodi Remain Bez zezanja - sever grada (workeri) i jug (praktično Cheshire tj bogatuni) su baš zabrazdili...
vememah Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Prošla je rađena od 9-13. juna i dakle bila 46-45 za ostanak.
Recommended Posts